Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK93🇬🇷 | NOODWEER IN GRIEKENLAND

Nou het regent en stormt het niet zo vaak in Griekenland, dus twee keer in de prijzen is dan ook echt wel iets bijzonders.

Het gaat zelfs zo hard tekeer dat we onze camper moeten verplaatsen en we 3 dagen niet kunnen rijden. We vermaken ons goed maar het is voor de plaatselijke bevolking bijzonder heftig.

Uiteraard zijn er ook droge dagen waarin we jullie meenemen naar de Meteora kloosters en naar drie top campings van Griekenland. Onderweg rijden we prachtige routes die we begeleid met heerlijke muziek weer aan jullie laten zien. Kortom, een heerlijk half uurtje Griekenland met de Camper!

Veel kijkplezier! Peter, Myran en Luka

Nog wat Praktische zaken:

We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids.

Ook vind je onze Camperreizen op onze website. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen. We verwachten deze groepsreis naar Griekenland in November via onze website aan te kunnen bieden.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?

  1. Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com
  2. Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen? Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 33

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 283Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2566Bezoekers vorige week:
  • 377754Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: