Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WONEN in onze CAMPER | We hebben de pest erin!! | Week 90

Hey Hoi, Leuk dat je interesse in deze video hebt!

Reis gezellig met ons mee via ons YouTube kanaal. Als je vaak verplaatst lijkt het wel of je wekenlang onderweg bent, maar het is echt nog maar 1 week geleden dat we het mooie Ladenburg achter ons lieten. Deze week nemen we jullie mee naar alweer een hele favoriete plek van ons alle twee; de prachtige stad Budapest! Dus ja we hebben de Pest erin :)!

Maar eerst rijden we weer een binnendoortje langs een van de mooiste en langste rivieren van Europa; de Donau. In Budapest staan we op de uiterst goed gelegen Camping Hallar. Of je nu met openbaar vervoer of met je fietsje de stad in gaat, je bent in een kwartiertje in het prachtige centrum van Budapest. We laten je in vogelvlucht enkele van de highlights zien. Het zal het startpunt zijn van onze Griekenland reis. Hier verzamelen we volgend jaar met de groep.

We spreken af met stadsgids Maryanna die ons ( en jullie!! ) nog veel meer tips geeft over deze unieke stad. En… we ontmoeten de gezellige Maja en Simon die sinds kort pensionada’s zijn. We worden uitgenodigd om te komen gluren en ze vertellen hoe hun reis op heerlijke ongeplande wijze verloopt. Kortom het is weer tijd voor een lekker half uurtje gezellige camperbeelden met veel informatie over de geweldige stad Budapest. Een prima stad om met je camper te bezoeken! Veel kijkplezier!! Peter en Myra | Luka

Nog wat Praktische zaken:

  • We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids.
  • Ook vind je onze Camperreizen op onze website. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen.
  • Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof? Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com
  • Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl
  • In onze video’s zie je geregeld de Himiway Zebra fatbike voorbij komen. Wil je meer weten over deze power bike, kijk dan op https://bit.ly/HimiwayEndlessOnWheels Daar vind je alle specificaties nog eens op een rij en je ontvangt ook nog eens een korting van Euro 150,00 EURO wanneer je de code ENDLESS gebruikt!

 

Bezoeken: 18

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 30Bezoekers vandaag:
  • 305Bezoekers gisteren:
  • 2547Bezoekers vorige week:
  • 362853Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5
error: