Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Aantal campers blijft stijgen

Het aantal campers dat in Nederland staat geregistreerd blijft stijgen. Het afgelopen seizoen, van september 2022 tot en met augustus 2023, nam het aantal toe van 176.300 tot 187.466, een stijging van 6,3 procent. Tijdens de coronaperiode nam de populariteit van de camper nog eens extra toe en de cijfers van het afgelopen seizoen laten zien dat de groei structureel is.

Cijfers

“De cijfers bewijzen niet alleen de populariteit van de camper, maar ook de economische kracht van de camperbranche”, concludeert NKC-directeur Stan Stolwerk. “De productie en het onderhoud van campers en natuurlijk de campings en camperplaatsen waar camperaars verblijven vormen een economisch belangrijke pijler van de Nederlandse recreatieve sector.”

De keerzijde

Keerzijde van de groei is wel dat het lastiger wordt om een overnachtingplek te vinden op een camperplaats, zeker in het hoogseizoen en dan met name in de kustprovincies. Nederland telt op dit moment ongeveer 1.100 camperplaatsen en de NKC zet zich in om dit aantal uit te breiden.

Weergaven: 10

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 12Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2196Bezoekers vorige week:
  • 376073Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: