Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

TIP | Elke dag even ventileren

Natte schoenen, natte kleding en je eigen adem zorgen ervoor dat er veel vocht in de camper of caravan terechtkomt. Die vochtige lucht raak je kwijt door te ventileren. Zet de camper of caravan elke dag een paar keer helemaal open: dakluiken op een kier, deur een kwartiertje open.

Overdag zet de bankkasten op een kier en de bovenkastjes open zodat de lucht ook daar kan opwarmen; dat kan prima als je een dagje weg bent. Na het ventileren maak je deur- en raamrubbers weer droog om vastvriezen te voorkomen. Natte kleding droog je het liefst in speciale droogkamers op de camping. Andere tips zijn om de koelkastroosters af te dekken met speciale winterroosters.

Wintersporter

Ben je een fervent wintersporter: overweeg dan een caravan of camper met Alde-vloeistofverwarming. De warmte daarvan is comfortabeler dan de heteluchtverwarming die doorgaans af-fabriek in campers of caravans wordt gemonteerd.

Weergaven: 44

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 169Bezoekers vandaag:
  • 470Bezoekers gisteren:
  • 3088Bezoekers vorige week:
  • 395534Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: