Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Fietsen in Kroatië

Om te fietsen in Kroatië zijn er in de meeste toeristengebieden zijn fietsen te huur zowel toerfietsen als ATB’s (all terrain bikes). Ook zijn er tal van fietsroutes variërend in moeilijkheidsgraad in het hele land. Hierdoor biedt fietsen in Kroatië en tal van mogelijkheden!

Als u langzaam reist, geniet u meer! Tijdens het fietsen heeft u meer contact met de lokale bevolking en bent u beter in staat om te genieten van het mooie landschap. U ruikt de heerlijke geur van verse bloemen, u hoort de vogels zingen en u kunt wilde aardbeien en andere vruchten plukken langs de weg. Kroatië heeft mooie en grote fietspaden maar vaak staan deze niet aangegeven op landkaarten en plattegronden. U doet er dan ook verstandig aan om bij de lokale toeristenbureaus aan te kloppen voor wat handig reisadvies.

Tip : Huur een ATB om National Park Krka te bezoeken. Geen wachttijden, maar genieten van deze preachtige omgeving. Dit verhuurbedrijf zal u hier alles over vertellen.

Natuurparken, riviervalleien en bossen zijn goed per fiets te bedwingen. Eilanden zijn gemakkelijk te bereiken met de lokale Veerdiensten.

Fiets Cruises

Een leuke manier om de Kroatische Eilanden te ontdekken is per boot. U neemt dan de fiets mee aan boord van het schip. U kunt er zodoende een heuse fietscruise van maken. U kunt het zo gek maken als u wilt. Zo kunt u er voor kiezen om een hotel te boeken op een eiland om zodoende meer van een eiland te zien. Interessante trajecten vindt u onder meer op de eilanden Ugljan en Pasman. Als u liever door de bergen fietst, zal u het wegennet op de eilanden Korcula en Brac, gedeeltelijk ook op Hvar, verkiezen.

In de toeristische centra vindt u vele verhuurbedrijven. U kunt hier voor relatief weinig geld een goede fiets huren. Als u van plan bent om het meer bergachtige terrein te verkennen, dan doet u er verstandig aan om een stevige toerfiets of een mountainbike te huren. Bij deze verhuurbedrijven kunt u ook informatie verkrijgen over de gecombineerde boot- en fietsrondreizen langs de Kroatische kust.

Weergaven: 9

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 132Bezoekers vandaag:
  • 439Bezoekers gisteren:
  • 3169Bezoekers vorige week:
  • 399748Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: