Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Welkom in Kessel

Een historische markt, monumentale hoeves en villa’s, gezellige terrasjes en een schitterend Maaspanorama met als blikvanger Kasteel de Keverberg: het modernste kasteel van Nederland met een eeuwenoud verleden. Dát is Kessel. Een plek waar de tijd soms even stil lijkt te staan.

Ervaar het zelf – Struin door de straatjes, wandel over de Maasboulevard, fiets door de mooie natuur en geniet van wat Kessel op culinair gebied te bieden heeft.

Kessel, dat moet u zien!

Kasteel De Keverberg

Trots boven de historische kern van Kessel torent Kasteel De Keverberg uit. Het kloppend hart van het dorp. De meer dan duizend jaar oude burcht is een aantal jaren geleden van een ruïne heropgebouwd tot het modernste kasteel van Nederland. Een unieke plek waar verleden en heden elkaar ontmoeten.

Waar vroeger de graven Van Kessel zetelden, worden nu feesten, teaparty’s, bijeenkomsten en vergaderingen gehouden. U bent van harte welkom om dit bijzondere kasteel vanbinnen en buiten te bekijken. U vermaakt zich gegarandeerd bij een van de vele rondleidingen! Zelfs als u wat minder geïnteresseerd bent in geschiedenis. Want dan zijn de eigentijdse architectuur van de aanbouw, het fantastische uitzicht over het Maasdal en het bourgondische leven in en rond het kasteel nog altijd redenen genoeg voor een bezoek. Heeft u alles gezien?

Vlij dan neer op het terras of op de prachtige binnenplaats van het kasteel en geniet van échte Limburgse vlaai.

Maasboulevard / Loswal

Langs de Maas in Kessel is het heerlijk struinen. Speciaal voor wandelaars is er een voetpad aangelegd van de veerpont tot de jachthaven. Geniet van het prachtige panorama met Kasteel de Keverberg op de achtergrond.

Vlakbij het pontje ligt een passantenhaven. Hier kunt u een dagje uw boot aanleggen als u Kessel te voet of met de fiets wilt verkennen. Vroeger lag op deze plek een loswal, waar landbouwproducten, steenkool en goederen gelost werden. Nu huizen er eendjes en meerkoeten.

 

Met de camper overnachten

Bij één van onze TOP camperplaatsen Camperplaats Kessel en Camperranch Otje

Wandelen en Fietsen

Weergaven: 20

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 98Bezoekers vandaag:
  • 439Bezoekers gisteren:
  • 3135Bezoekers vorige week:
  • 399714Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: