Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

NKC Camperverzekering: Kies voor de beste Polisvoorwaarden

NKC heeft met ruim 45 jaar ervaring in het behartigen van belangen voor camperbezitters.

Deze jarenlange expertise vormt mede de basis om de beste camperverzekering te ontwikkelen en continue te verbeteren. Zo is onlangs de NKC Camperverzekering vernieuwd waarmee de polisvoorwaarden nog klantvriendelijker zijn geworden.

2023 is een jaar waarin meer dan ooit is gebleken wat er allemaal kan gebeuren wanneer je op reis bent. Denk alleen maar eens aan de extreme weersomstandigheden van de afgelopen zomer in Italië en Slovenië. Hagelstenen zo groot als tennisballen en meerdere overstromingen. Er is voor vele honderden miljoenen euro’s aan schade ontstaan.

Mensen konden hun reis niet voortzetten en velen moesten worden gerepatrieerd. Je moet er toch niet aan denken dat jou zoiets overkomt en je daarvoor niet of onvoldoende verzekerd bent. Daarbij hebben de meeste camperaars wel eens aan den lijve ondervonden hoe gemakkelijk een schade kan ontstaan die financieel grote gevolgen kan hebben. Alleen al door een hekje over het hoofd te zien kan een schade ontstaan die je reis behoorlijk zal verstoren. Met pech kun je natuurlijk ook te maken krijgen. Maar gelukkig kun je je ook voor mechanische storingen goed verzekeren met de NKC Camperverzekering.

Wanneer je met een camper op reis gaat, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat veiligheid altijd voorop staat. Neem daarvoor een aantal veiligheidsartikelen mee zoals een brandblusser, EHBO-kit, veiligheidsdriehoek en reflecterend hesje. In sommige landen zijn veel van deze artikelen zelfs verplicht. Sla ook belangrijke telefoonnummers en andere gegevens op. Denk hierbij aan de alarmcentrale van je verzekering en zorg dat het polisnummer bekend is.

Onderhoud

Een goed onderhouden camper geeft de kleinste kans op pech of schade. Vergeet hierbij de banden niet. Het profiel vormt vrijwel nooit het probleem, wel de leeftijd. Er zijn verzekeraars die daar een maximaal aantal jaren in voorschrijven, bij de NKC Camperverzekering geldt de bevinding van de APK-keurmeester. Zorg er verder voor dat je de voorgeschreven onderhoudsbeurten laat uitvoeren bij een garage met de juiste kennis van zaken.

Verzekeringsvormen

Bij een camperverzekering kun je kiezen uit de WA-verzekering, de WA + beperkt casco- verzekering of de WA + uitgebreid casco (allrisk) verzekering. De WA-verzekering is de verplichte basisverzekering en dekt schade die je met je camper aan anderen toebrengt. De WA + beperkt casco dekt daarnaast ook schade aan je eigen camper die veroorzaakt is door brand, diefstal, storm, hagel en ruitbreuk. Bij de WA + uitgebreid casco (Allrisk) ben je aanvullend ook nog verzekerd voor schade aan je camper wanneer je zelf een ongeluk veroorzaakt.

Pechhulp

Als je met pech langs de weg staat met je camper, kan het inschakelen van pechhulp veel stress en problemen wegnemen. Je kunt dan snel en professioneel geholpen worden om het probleem op te lossen of je naar een veilige plek slepen waar verdere reparaties kunnen worden uitgevoerd. Voor zaken als bandenpech, start- en motorproblemen maak je gebruik van pechhulp. Het niet functioneren van bijvoorbeeld een koelkastlampje of een lek in de douchecabine vallen hier niet onder. De periode dat pechhulp geldt is niet overal gelijk. Bij sommige verzekeraars is dit bijvoorbeeld maar 120 dagen. Bij de NKC ben je onbeperkt voor pechhulp verzekerd. Standaard bij de allrisk cascodekking, 24/7 paraat, ook in je eigen woonplaats.

Inboedel

Schade door diefstal komt helaas steeds vaker voor. Gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen om dieven buiten de deur te houden. Denk bijvoorbeeld aan extra sloten. Met een NKC Camperverzekering profiteer je van een ruime korting op een slot van BearLock®. Mocht er toch iets gestolen worden, dan is de inboedeldekking in de nieuwe NKC Camperverzekering verhoogd naar € 6000.-

Schadeherstel

Verzekeraars werken vaak met een schadeherstelnetwerk. De NKC vormt hier geen uitzondering op. Dit heeft als voordeel dat je geen eigen risico betaalt en kunt profiteren van extra services. Maar wat als je liever gebruik maakt van een andere reparateur buiten het netwerk? Dan is het goed om te weten dat je daar vaak ook terechtkunt. Houd er wel rekening mee dat het eigen risico dan wel wat hoger is.

Wat biedt de NKC Camperverzekering nog meer?

De NKC Camperverzekering biedt uitkomst wanneer er iets onderweg gebeurt. De opzet is om je simpelweg te ontzorgen en weer op weg te helpen. Daarom is pechhulp geen aparte module maar ben je hiervoor automatisch ruim verzekerd. De verzekering is verder vooral vernieuwd om camperaars de best mogelijke dekking en voorwaarden te geven. Zoals vervangend vervoer, tot 28 dagen een vervangende camper tot € 250 p.d. Ook de nieuwwaarderegeling is verruimd naar 7 jaar, voorheen 5 jaar, en dat tegen maximaal 125% van de oorspronkelijke nieuwprijs. De bijbehorende premie is concurrerender maar de nieuwe opzet is vooral gericht op verbetering van de dekking.

Leden met een bestaande NKC Camperverzekering profiteren vanaf hun nieuwe termijn volgend jaar automatisch van de vernieuwde camperverzekering.

Kijk voor meer informatie en de premieberekening op www.nkc.nl

Meer dan 45 jaar aan camperkennis en -ervaring


Weergaven: 22

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 5Bezoekers online. :
  • 231Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2884Bezoekers vorige week:
  • 384841Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: