Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Draagbare Car Jump Starters

18000 mAh 1500A Jump Starter

  • Draagbare Car Jump Starters (7.0L gas / 5.5L dieselmotor)

  • Auto starthulp Ultrasafe Intelligente

  • Autoaccu Starthulp met DC 12V / Type C / LED flashlight

Overeenkomstige temperatuur

Het kan gebruikt worden in hete zomers en koude winters.

Vooral in de koude winter, het seizoen waarin de batterij van de auto vaak leeg raakt, is het geweldig en kan het als een startmaatregel dienen.

 

Waterdichte behuizing

Deze waterdichte jumpstarter stelt u in staat om de auto te starten op een regenachtige of besneeuwde dag zonder zorgen.

 

 

Grote capaciteit

FOWAWU auto-jumpstarter met een capaciteit van 18000 mAh en een piekstroom van 1500 A, waarmee gemakkelijk 12V-voertuigen kunnen worden gestart (tot 7 liter benzine- of 5,5 liter dieselmotor). Het is geschikt als noodstroombron voor auto’s, vrachtwagens, motorfietsen, boten, grasmaaiers, jachten, enz.

Super veelzijdigheid

Uitgerust met een DC12V/10A-uitgang, kan hij stroom leveren aan bandenpompen, stofzuigers, autokoelkasten en andere producten in het voertuig. De USB 2.0- en USB 3.0-snellaadpoorten kunnen snel twee apparaten, zoals telefoons, tablets of camera’s, tegelijkertijd opladen. Het wordt geleverd met een type C-oplaadkabel, die automatisch kan worden aangepast aan uw bestaande USB-adapter, die gemakkelijk te gebruiken is en elektronische vervuiling vermindert.

Intelligent en betrouwbaar

De accu-starter van de auto is uitgerust met een intelligente beveiligingschip, die bescherming biedt tegen kortsluiting, overstroom, overbelasting, overspanning, overbelasting en oververhitting veroorzaakt door onjuist gebruik. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. De clip is gemaakt van hoogwaardig koper met een betere geleidbaarheid.

Noodsituatie buitenshuis

Ingebouwde LED-zaklamp, die kan schakelen tussen vier verlichtingsmodi, SOS, stroboscoop en waarschuwing. Het is ook uitgerust met een kompas dat geschikt is voor nachtwerk, kamperen, wandelen, reizen, enz., en kan ook worden gebruikt als nooduitrusting voor rampenpreventie.

Draagbaar/waterdicht

Het formaat is slechts 17,2* 8,8* 3,9 cm, wat handig is om in de zak te steken en in de auto op te bergen. Het is schokbestendig en waterdicht en kan worden gebruikt in rampsituaties zoals zware regenval en aardbevingen. Inhoud van de verpakking: autostarter, smart jumper, Type-C oplaadkabel, DC-adapter, gebruikershandleiding. We beloven 24 maanden garantie. Als u vragen hebt, raadpleeg dan de gebruikershandleiding en neem op elk gewenst moment contact met ons op.

Weergaven: 20

Related Posts

error: