Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

WK128 | camper groepsreis Endeloos Griekenland | Baan als levensgenieter

Deze week hebben we wederom heerlijke camperbeelden vanuit Griekenland. De groep is het eens, dit is een fantastisch camperland en er wordt dan ook genoten met hoofdletters. We gaan gluren bij de buren bij Jack & Marian, heerlijke mensen die volop van het leven als camperaar genieten.

Ook Ivon doet daar nog een schepje bovenop want zij stelt zich voor als fulltime levensgenieter. Met de hele groep vol mooie mensen bezoeken we onder andere het prachtige theater Epidaurus als ook het gezellige Napflio, de voormalige hoofdstad van Griekenland. Kortom, een heerlijke video, vol gezelligheid met overheerlijke camperbeelden in het prachtige Griekenland.

Veel kijkplezier Peter, Myran en Luka

Als u op de foto klik word deze vergroot.

   

Nog wat Praktische zaken:

  • De routes die wij rijden zijn terug te vinden via Polarsteps.
  • Ons account is Endless on Wheels met ons logo in het fotootje.

Inspiratiegidsen

We hebben tijdens onze reizen door Marokko en Griekenland twee Camperreis Inspiratiegidsen geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com via inspiratiegidsen.

Deze gidsen staan vol met de routes die we gereden hebben, praktische tips, highlights, campings en camperplaatsen plus de verwijzing naar de video’s waar jullie al deze zaken in beeld kunnen terugzien. We doen er ook nog een google maps kaart bij waarop al deze zaken ook zijn terug te vinden. Zowel in PDF als in handig A5 ringband formaat te verkrijgen.

Website

Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen.
De reizen zowel naar Marokko als Griekenland zijn voor 2024 en 2025 uitverkocht. Je kan nog wel inschrijven voor de reservelijst.

Wil je meer informatie ontvangen dan kan je de brochure voor 1 van deze 2 reizen opvragen via groepsreizen@endlessonwheels.com.

Petjes

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?
Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com

Camperclub Skeller

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

* Camper Service Cala de Mijas Spanje: Dominic en Mark +34631456689 en +34711002061 

Weergaven: 13

Related Posts

error: