Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Wie zijn wij…

Myran heeft ruime ervaring als reisbegeleider/hostess en evenementenorganisatie voor grote internationale bedrijven door heel Europa heen. In combinatie met haar achtergrond als inkoper maakt dat een goede basis tot het samenstellen, inkopen, organiseren en begeleiden van kleinschalige camperreizen. Myran is een organisator pur sang waarbij enthousiasme, vriendelijkheid en passie voor het camperleven hoog in het vaandel staan.

Peter heeft jarenlang ervaring binnen de wereld van bloemen- en plantenexport voornamelijk naar Duitsland. Het runnen van een eigen onderneming is jarenlang onderdeel van zijn werkend bestaan geweest. De liefde voor het camperleven begon met de komst van een Knaus Traveler. De contacten onderweg, het steeds weer opnieuw ontdekken van mooie (camper)plekken maakte dat hij samen met Myran per januari 2022 fulltime in de ‘Eindeloos’ (Loos – Eindeloos – Endless on Wheels) is gaan reizen. Zijn charismatische en vrolijke persoonlijkheid opent veelal deuren op unieke plekken.

 

Weergaven: 57

Related Posts

error: