Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

The Jacksons komen voor uniek concert naar de Costa Brava tijdens het Sons del Món festival in Roses

GIRONA – The Jacksons, voorheen bekend als The Jackson 5, waar de legende van de popmuziek Michael Jackson begon, zal deze zomer optreden op het Sons del Món-festival in Roses (Girona). De Amerikaanse band zal op 22 juli optreden aan de Costa Brava met een uniek concert in Catalonië, waarbij hun iconische nummers worden begeleid door danspassen en bijbehorende iconische outfits.

Organisatie

Het historische Fort van Roses, dat het festival organiseert, zal het toneel zijn voor hits als:

  • I want you back
  • ABC
  • Blame it on the Boogie.

Juridische problemen met het label Motown, eigenaar van de oorspronkelijke naam The Jackson 5, dwongen tot de naamsverandering  naar The Jacksons, maar de formatie bestaat al meer dan vijftig jaar. De groep wordt beschouwd als een pionier van de zogenaamde ‘boy bands’ die in de jaren 80 begonnen op te komen en een referentiepunt voor de bekende Motown-sound.

Kaartverkoop

Het festival, dat opnieuw zal plaatsvinden in het fort van Roses, had eerder al aangekondigd dat Antonio Orozco (29 juli) en Zaz (3 augustus) zullen optreden. Kaartverkoop  voor het concert van The Jacksons begint op woensdag 1 maart om 10 uur, zoals HIER  te lezen is.

 

Weergaven: 67

Related Posts

error: