Speciaal voor leden

Autobedrijf Verschelling in Zaamslag

Autobedrijf A.P. Verschelling
Veerstraat 51,
4543 NM Zaamslag
Tel: 0115 – 43 17 38

Autobedrijf Verschelling is al meer dan 36 jaar hét fullservice-autobedrijf in Zaamslag. Als officieel partner van Bosch AutoCrew bieden wij een adres waar alle automerken terecht kunnen voor apk-keuringen, regulier onderhoud en reparatie.
Kijk bij de occasions voor ons volledige aanbod van scherp geprijsde kwaliteitsauto’s in diverse prijsklassen. Staat de auto die u zoekt er niet bij? Dan zijn wij u graag van dienst bij het zoeken naar uw droomauto. U bent tevens bij ons aan het juiste adres voor bemiddeling bij de verkoop van uw auto.
U bent van harte welkom bij ons in Zaamslag!

 

Autobedrijf Verschelling in Zaamslag geeft 10% korting aan onze leden.

Aircoservice

Bijna niet meer weg te denken uit uw auto: airco. Het zorgt ervoor dat u fris en comfortabel achter het stuur zit. De airco kan het hele jaar door worden gebruikt. In de zomer om de temperatuur te verlagen, in de winter om de lucht te drogen waardoor beslagen ramen kunnen worden voorkomen. Daarom is het van belang dat u uw airco jaarlijks laat nakijken waarbij het aircofilter vervangen wordt en de werking van de airco wordt gecontroleerd. Kijk op ‘diensten’ in het menu voor onze scherpe tarieven! 
http://www.autobedrijfverschelling.nl

  

Speedy Stoffeerstudio

Speedy Stoffeer Studio
Schorrenkruidlaan 40
4553BX Philippine
Telefoon: +31(0)655336146

 

 

 

De mogelijkheden:

  • Een tweede leven voor uw oude (geliefde) meubelen
  • Uw camper – caravan – of bootkussens fonkelnieuw
  • Uw autostoelen of motorzadel voorzien van een nieuw jasje
  • Uw kostbare designmeubelen weer als nieuw
  • Buitenkussens voor uw tuinmeubelen op maat gemaakt
  • Matrassen op maat (voor boot, camper, caravan . . . )
  • Reparaties (ook van b.v. lederen kleding)
Alles mogelijk in leer – kunstleer – stof.
http://www.speedystoffeerstudio.nl

 

Speedy Stoffeerstudio geeft 10% korting aan onze leden.

 

Van Veenen Creative Technical Solutions

 

+31 6 29069320

Postbus 2    9900AA    Appingedam

 

 

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit zichtoplossingen en af en toe enkele andere artikelen. De zichtoplossingen zijn zeer concurrerend geprijsd en onderscheiden zich door het uitstekende installatiegemak. Bij de meeste sets hoeft u zelf geen enkele elektrische handeling te verrichten!
http://www.vanveenencts.nl 

Van Veenen Creative Technical Solutions geeft 10% korting aan onze leden.

Van Veenen Creative Technical Solutions is opgericht door Gert-Jan van Veenen. Gert-Jan heeft ruim 20 jaar ervaring in de servicebuitendienst van een grote landelijk opererende organisatie. Zowel uitvoerend als leidinggevend in de servicebuitendienst voor noord Nederland. Enkele complementaire taken zijn; key-user/troubleshooter voor de service buitendienstsoftware, preventiemedewerker, data verwerking/levering en andere. Deze werkzaamheden hebben Gert-Jan geleerd inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen, deze te “doorzien” en verbeteren. Momenteel is er echter ruimte voor creativiteit op geheel ander vlak; vandaar deze nieuwe onderneming.
Hiermee is hij in staat voor u de meest betrouwbare, veilige en bedrijfszekere oplossing te vinden.
Van Veenen Creative Technical Solutions is opgericht met als doel het opbouwen en onderhouden van sterke contacten. In elk proces kan wat mislopen. De oplossing is bepalend voor het beeld dat achterblijft. Het is aangetoond dat na goed uitgevoerde service de beeldvorming van een klant over het betreffende bedrijf positiever was dan daarvoor.
De door Gert-Jan ontwikkelde producten zijn een reflectie van zijn denken: pragmatisch, no-nonsense, kostenbewust en van goede kwaliteit.

Producten

Het huidige hoofdproduct van van Veenen Creative Technical Solutions is een mooi voorbeeld van een doordachte pragmatische oplossing: een achteruitrijd cameraset -monitor, camera en aansluitkabel- met unieke eigenschappen en prijs. Deze unieke zichtoplossing wordt uitgebreid in mogelijkheden en zal voorlopig het hoofdproduct blijven; we zijn hier erg goed in. In de toekomst zullen natuurlijk meer producten volgen zodra nieuwe ideeën hun kwaliteit in de praktijk hebben bewezen.