Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Jan Geers

Dag Camperaars en leden van de Camperclub Skeller

Na een gesprek met de beheerder Frans Houwer o.a. tijdens het  jaarlijkse bijeenkomst van de Camperclub in Vessem 2016 had ik het idee om onze reizen on-line te gaan publiceren om andere Camperaars behulpzaam te zijn met het zoeken van mooie routes en overnachtingsplaatsen tijdens zo`n route wat soms na een dag rijden “”wat vermoeid “” wel eens probleempjes kan leiden en als je van te voren het adres of GPS coordinaten al kunt intoetsen is dat een fijn hulpmiddel alhoewel tegenwoordig heb je div. Apps en Boeken om een overnachtingsplaats te vinden

Dit is ook een kleine leidraad zeker voor de beginnende Camperaar en die zijn er veel bij gekomen de laatste jaren een klein beschrijving  van mijzelf nadat we de periode met de kinderen afsloten Tent //Sta caravan huren//daarna Vouwwagen Walker Viva 407

Ze gingen niet meer mee (en gingen zelf op vakantie) begonnen we met tweetjes  on-route met de camper allereerst als Captain (Reisleider) bij NKC  een reis georganiseerd naar Tsjechie  met 13 koppels mee gestopt was niet wat ik wilde daarna enkele jaren als Camping Inspecteur voor Kosmos Campingreizen heet nu tegenwoordig Vacanceselekt.

We wilde het avontuur opzoeken en mooie Routes gaan rijden en panarama`s  bekijken  zo maar  een kleine greep de Alpen en Pyreneeen maar ook door Vogezen en Jura Zwarte woud  prachtige routes -Romantische strasse route Napoleon klocken route te veel om op te noemen  en daardoor bijna 1/2 europa hebben door kruist. Van Turkije-Bosporus tot  horizontaal t/m Portugal west kust en verticaal  van Polen Tjechie  t/m heel zuid europa.


We zijn begonnen met de camper on-route.

Calpe Penon de ifach

1983 – met een VW T2 type B  on-route te gaan

1988 – met een Renault Traffic

1992 – met een Frankia A 460  Alkoof

1997 – met een Frankia I 520  Integraal

2008 – met een Hymer  I 584  Integraal

2014 – met een Hymer T 654  Semi intgraal

 

Helaas is Jan niet meer onder ons.

Jan Geers (1942 – 2019)

 

Weergaven: 136

Related Posts

error: