Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Hevige regenval Mallorca zorgt voor twee grote gaten in wegen Palma

PALMA – Door de zware regenval die het eiland Mallorca treft, is er een enorm gat met een diepte van acht meter ontstaan in de Avenida Conde de Sallent in de hoofdstad Palma, richting de Plaza España. Het gat heeft inmiddels de centrale stoep en drie rijstroken ingenomen. Er is ook een tweede gat gevormd aan de Paseo Marítimo, tegenover de voormalige discotheek Pacha.

Het verkeer op Alemanya naar Plaza España in de stad Palma is tijdelijk gestopt en wordt omgeleid naar het tunnel van General Riera en Antoni Marquès. Er is slechts één baan gereserveerd voor openbaar vervoer, in de richting van Plaza España, terwijl er drie banen in tegenovergestelde richting zijn ingericht. De bewoners van Palma worden gevraagd de getroffen gebieden in Palma te mijden, zodat er geen files of ongelukken plaatsvinden.

Op maandag om 23 uur werd het instorten van de stoep naast de weg voor het eerst gemeld, maar om 3 uur ‘s nachts stortte de weg helemaal in. De milieuwethouder liet weten dat het regenwater afvoersysteem ‘volop draait’ en dat na de neerslag van maandag en dinsdag er 50.000 kubieke meter water is verzameld, wat een buitengewoon hoog aantal is.

Bovendien had de stad Palma maandag te maken met om een andere ingestorte weg in de Avenida Gabriel Roca, in het gebied van de voormalige discotheek Pacha. Ook hier moet het verkeer omgeleid worden vanwege het enorme gat in het wegdek.

Weergaven: 76

Related Posts

error: