Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Drink in stijl: bekers en glazen voor kampeerders

Bekers in kampeerthema zijn altijd goed! Voor thuis, voor onderweg en op de camping. Deze bekers voor kampeerders zijn leuk voor je zelf en om cadeau te geven.

Rice melamine mok 400 ml

Met deze grote beker heb je meteen zin om te gaan kamperen. Vergeet ‘m trouwens dan niet mee te nemen, want de beker is heel geschikt voor op de camping. Hij is gemaakt van melamine en heeft een inhoud van 400 milliliter. Let alleen op, de beker is alleen bestemd voor vloeistoffen tot 70 graden; gooi er dus geen kokend heet water in.
Je koopt hem onder meer hier voor 16,50 euro.

Beker met caravans

Caravanlovers en camperaars opgelet: deze beker mag niet ontbreken in je servieskast. Hij is van aardewerk, dus misschien minder geschikt als beker voor op de camping, maar zo ben je thuis altijd even in kampeersfeer. De beker heeft een oor, kan in de vaatwasser en zelfs in de magnetron. Hij is 9 centimeter hoog en 12 centimeter breed.
Je koopt hem onder meer hier voor 13,65 euro.

Set van twee glazen voor rode wijn

Ben je op zoek naar een wijnglas voor op de camping die als het goed is jaren meegaat? Stop met zoeken, want dit glas voor rode wijn uit de Solid Line-collectie van Gimex is vrijwel onbreekbaar. Daarnaast is hij licht van gewicht en bestand tegen krassen. Er past 670 milliliter in, bijna een hele fles dus.
Je koopt de set onder meer hier voor 16,99 euro.

VW Bulli beker van emaille

Waarschuwing: als je besluit om deze beker op kantoor te gebruiken, bestaat de kans dat je alleen maar aan het wegdromen bent. Want wát een gezellig plaatje staat erop. De iconische VW Bulli doet het natuurlijk altijd goed op producten. De beker is gemaakt van emaille en heeft een inhoud van 33 milliliter.
Je koopt hem onder meer hier voor 17,25 euro.

Puckator-waterfles met rietje

Leuk voor de kinderen én voor jezelf, deze waterfles met rietje van het merk Puckator. Handig voor in de auto, op de camping, bij het zwembad of op het strand. De waterfles is BPA-vrij, bedrukt met caravans en heeft een inhoud van 550 milliliter. Let er wel op dat deze Puckator-waterfles niet in de vaatwasser kan.
Je koopt hem onder meer hier voor 15,89 euro.

 

Weergaven: 11

Related Posts

error: