Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

De elektrische vouwfiets die gebouwd is om te toeren

In 2012 is er een fietsfanaat in Noord-Brabant, die nogal veel reist met de fiets. Daarbij valt hem op hoe lastig het is om je fiets mee te nemen met de auto, bus, trein of vliegtuig. Vanuit die ergernis begint zijn interesse in vouwbare frames. Bestaande vouwfietsen vindt hij te gammel, rijden niet echt lekker en zijn nauwelijks geschikt om langere afstanden mee te toeren. Zijn uitdaging zit in het ontwikkelen van vouwbare fietsen, die ideaal zijn voor langere ritten en dagelijks gebruik. Hij gaat op zoek naar sterke vouwbare frames die hij kan ombouwen tot elektrisch aangedreven fietsen.

Belangrijk vindt hij een goede balans tijdens het fietsen, de compactheid na het vouwen en een minimaal gewicht. De eerste prototypes, waar al snel geïnteresseerden voor zijn, leiden tot de eerste productie run in 2013. Inmiddels zijn er 9 verschillende modellen, met elk eigen kenmerken. Maar nog altijd moet elke Lacros je tijdens het fietsen het comfortabele gevoel geven dat je op een echte e-bike aan het toeren bent.

De Lacros elektrische vouwfietsen worden geproduceerd in Portugal en afgemonteerd in het Brabantse Schijndel, waar zich ook een grote showroom bevindt en waar je dagelijks op alle modellen kunt proefrijden. Ga voor meer informatie over Lacros elektrische vouwfietsen naar: lacros.nl

Weergaven: 11

Related Posts

error: