Ingrediënten:
- 400 gram aardappelen
- 1 ui
- 4 tomaten
- 1 el olijfolie
- 500 gram gehakt
- Zout
- peper
- Gerookte paprika kruiden
- 100 g roomkaas met kruiden
- 100 gram crème fraiche
- 4 eieren
- gehakte peterselie
- 80 g feta
voorbereiding:
- Schil en snijd de aardappelen.
- Meng met olie, zout, peper en paprika, laat staan.
- Snijd uien in ringen, snijd tomaten in plakjes. Kruid met peper en zout, zet apart.
- Kruid het gehakt met zout, peper en gerookt paprikapoeder 1/2 broodje, voeg 1 ei toe.
- Meng de roomkaas, crème fraîche en eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en gehakte peterselie (die had ik vandaag niet).
- Bereid Omnia voor en leg de braadpan als volgt in lagen: aardappelen, gehakt, tomaten. Bedek alles met de roomkaascrème.
- Bak 40 minuten. Bestrooi vervolgens met feta en bak nog 10 minuten.
- Mijn ovenschotel duurde 50 minuten met vastkokende aardappelen.
Weergaven: 48