Benodigdheden:
- Uien (6) middelgrote, na gelang de grote van het portie.
- 1 groot of 2 kleine blikjes tomatenpuree.
- 3 eieren.
- Plakjes kaas of strooikaas.
- Boter of olie.
- Peter en zout.
Bereiding:
- U snijdt de uien in stukjes van ongeveer anderhalve centimeter.
- Doe de boter een lekkere klont of olie in de pan en doe daar de uien in en laat dit bakken tot ze goudbruin zien.
- Doe er wat peper en zou in (smaken verschillen) natuurlijk.
- Voeg de tomatenpuree toe en roer dit door elkaar.
- Daarna de 3 eieren erin en roer dit door elkaar en bak deze mee maar blijf even roeren zodat alle eieren goed meegebakken zijn.
- Doe er de strooikaas of plakjes kaas bovenop zodat alles bedekt is.
- Laat dit op een laag vuur met een deksel erop goed smelten.
- Dit kunt u eten met macaroni of witte rijst maar ook op een boterham erg lekker
- Dit alles duurt Ong 2o minuten tot een half uur,
Weergaven: 12