Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

     

Aardappelgehakt schotel

Ingrediënten:

  • 400 gram aardappelen
  • 1 ui
  • 4 tomaten
  • 1 el olijfolie
  • 500 gram gehakt
  • Zout
  • peper
  • Gerookte paprika kruiden
  • 100 g roomkaas met kruiden
  • 100 gram crème fraiche
  • 4 eieren
  • gehakte peterselie
  • 80 g feta

voorbereiding:

  1. Schil en snijd de aardappelen.
  2. Meng met olie, zout, peper en paprika, laat staan.
  3. Snijd uien in ringen, snijd tomaten in plakjes. Kruid met peper en zout, zet apart.
  4. Kruid het gehakt met zout, peper en gerookt paprikapoeder 1/2 broodje, voeg 1 ei toe.
  5. Meng de roomkaas, crème fraîche en eieren door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout, peper en gehakte peterselie (die had ik vandaag niet).
  6. Bereid Omnia voor en leg de braadpan als volgt in lagen: aardappelen, gehakt, tomaten. Bedek alles met de roomkaascrème.
  7. Bak 40 minuten. Bestrooi vervolgens met feta en bak nog 10 minuten.
  8. Mijn ovenschotel duurde 50 minuten met vastkokende aardappelen.

Weergaven: 48

Related Posts

error: