Boodschappenlijstje:
- 1 pak knor hokkien noedel
- 225 g kipfilet
- 400 g roerbakgroente
- 125 g champignons
- Ui
- Olie
Zo maak je het [35 min]:
- Laat de mihoen in 1 liter koud water 15 min. wellen. Giet af en laat deze uitlekken
- Meng de specerijenmix met 2 el olie en marineer hierin de kipfiletblokjes ca. 10 min.
- Snij de champignons in vieren en snipper de ui grof.
- Verhit een wok en roerbak de kip goudbruin en gaar
- Voeg de champignons en ui toe en bak ca. 2 min. mee.
- Voeg vervolgens de roerbakgroente toe en bak nog ca. 5 min. mee.
- Voeg dan de kruidenmix en 50 ml water toe.
- Roerbak het geheel nog ca. 2 min.
- Kook ondertussen de mie 3 min. in ruim kokend water
- Maak de mie los met een vork en giet vervolgens af.
- Voeg de mie, de mihoen en het kipmengsel bij elkaar.
- Roer goed door en verwarm het gerecht nog ca. 2 min.
- Serveer de Hokkien Noedels.
Dit menu komt van Happy Camper Couple
Weergaven: 63