Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Varkenshaasje en groentjes in een spinaziesausje met pipe penne

Ingrediënten

  • Varkenshaasje (wij hadden gerookte)
  • Pipe penne pasta (elleboogjes)
  • Diepvries Italiaans groentenpannetje (Iglo of andere merken)
  • Diepvries spinazie met room (iglo of andere merken)

Bereiding

  • Neem een grote pan waar je alles kan in bereiden.
  • Snij de varkenshaas in stukjes (reepjes, …) en bak deze met maragrine in de pan.
  • Doe nu het Italiaans groentepannetje bij de varkenshaas in de pan en giet er 50 ml water erbij, plaats nu het deksel op de pan (stomen en garen).
  • Zet nu ook de pasta aan de kook tot al dentè.
  • Na 15 minten voeg je aan de pan 100 gram spinazie met room toe.
  • Roer regelmatig in de pan.
  • Giet de pasta af of gebruik een schuimspaan, voeg de pasta toe aan de pan.
  • Roer nu goed door en schep op een bord.
  • Smakelijk.

Bezoeken: 17

Related Posts

Chef Roman

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin.

Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

 

Sociale Media

error: