Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

 

Speedy Stoffeer Studio

We worden met zijn allen steeds bewuster. Bewuster van onszelf, van onze omgeving, en het milieu. Begrippen als duurzaamheid, recycleren, ecologische voetafdruk en hergebruik worden steeds gangbaarder. Redenen te over om gebruikte meubels niet zomaar te vervangen door nieuwe, maar deze te laten voorzien van nieuwe bekleding en/of binnenwerk. Nog niet eens gesproken over de meubeltjes waar we van houden, de meubels met emotionele waarde. Die doen we toch niet weg? Bij SpeedyStoffeerStudio uit Philippine krijgen uw meubels een nieuw, fris leven.

Het vraagt vakmanschap om meubels opnieuw te bekleden.

Het gaat natuurlijk sowieso al om het goed en netjes aanbrengen van de bekleding. Soms blijkt het beter te zijn het binnenwerk te vervangen en dat wordt dan in overleg met de klant met degelijk, voor het doel geschikt materiaal gedaan. Natuurlijk krijgt u een eerlijk advies hierover.

De bekleding wordt zorgvuldig uitgekozen op kwaliteit, waarbij niet alleen naar persoonlijke voorkeur en smaak gekeken wordt maar ook naar het gebruiksdoel en de -omstandigheden.
  • Hoe slijtagegevoelig gaat de gebruikte stof zijn?
  • Staat het betreffende meubelstuk binnen of buiten, overdekt of zonder bescherming?
  • Waar wordt het voor gebruikt?

Je begrijpt hieruit al dat SpeedyStoffeerStudio en binnenmeubels, en buitenmeubels stoffeert. Denk  hierbij aan alle mogelijke stoelen en banken, tuinmeubels, poefjes, hockers, voetenbankjes, bed-omrandigen en hoofdborden. Met allerlei soorten stof, leer of kunstleer. Dat kun je samen met behulp van de deskundige blik van Ingrid Scherbeijn van SpeedyStoffeerStudio uitkiezen.

Nu kun je zien wat er allemaal mogelijk is.

Ik maak een hoekje met een gestoffeerde stoel, een tafeltje iets antieks, retro, vintage. Leuk om ideeën op te doen. Met als extraatje snuisterrijen die de mensen kunnen kopen. Er komen staalboeken van meubelstoffen en gordijnstalen. Ik ga meer doen met gordijnen en raambekleding voor binnen. Zo kan ik een totaalpakket aanbieden van interieurbekleding.

Ja, SpeedyStoffeerStudio stoffeert ook alle soorten interieur, of dat nu je huis, je auto (autostoelen, autobanken, hemels) je caravan of camper of je boot is. Ingrid maakt matrassen op maat van koud- en traagschuim in een perfect passende matrashoes.

Of wat dacht je van het zadel van je motor? Ook de zakelijke markt schakelt SpeedyStoffeerStudio in voor stoffering in kantoren, ontvangstruimte, hotelkamers en horecagelegenheden. Denk hierbij aan de bekleding van bureaustoelen, behandeltafels, of barkrukken.

Eigenlijk maakt en repareert SpeedyStoffeerStudio alles van stof en (kunst)leer wat je maar kunt bedenken.

 

Speedy Stoffeer Studio

Gentsebreedstraat 1A
4553 AB Philippine

Telefoon: +31 (0)655336146
E-mail: info@speedystoffeerstudio.nl
Website: www.speedystoffeerstudio.nl

 

Hits: 9099