Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

 

Safetrip

Een scherpe verzekeringspremie

U heeft een camper gekocht en bent nu op zoek naar een goede camperverzekering tegen een betaalbare premie. Of, u bent gewoon op zoek naar een andere verzekeraar. Bij SafeTrip bent u aan het juiste adres.Naast een scherpe premie vindt u bij ons interessante voorwaarden die speciaal zijn ontwikkeld voor de camperaar. Vanuit specialisme en bijna 30 jaar verzekeren van campers weten we bij SafeTrip wat u nodig heeft.

Elke offerte die wij maken is maatwerk en wordt persoonlijk voor u gemaakt. Het berekenen van de premie is van een heel aantal factoren afhankelijk. Daarom kunt u bij ons niet online een premie berekenen. Via de pagina offerte aanvragen kunt u wel uw scherpe offerte aanvragen.

Hoe scherp is de premie van SafeTrip?

In principe kunt u bij elke tussenpersoon een camperverzekering afsluiten. Dit is meestal geen speciaal ontwikkeld product en wordt vaak vanuit service aangeboden. In Nederland zijn er slechts een aantal specialisten op dit gebied. Het is altijd goed om te vergelijken en de verzekering te kiezen die het beste bij u past.

Om u een idee te geven hoe scherp de premie van SafeTrip is ten opzichte van de andere specialisten hebben wij voor u een aantal scenario’s uitgewerkt. De premies zijn vergeleken op basis van een nieuwe camper, met verschillende waardes, inclusief pechhulp en de maximale bonus malus kortingen.

De unieke camperverzekering van Safetrip biedt:

 • Een scherpe premie.
 • 7 jaar 100% nieuwwaarde bij nieuwe kampeerauto, daarna 3 jaar afschrijving.
 • 5 jaar 100% aanschafwaarde bij kampeerauto uit de verhuur, daarna 2 jaar afschrijving.
 • 3 jaar 100% aanschafwaarde bij tweedehands camper, daarna 2 jaar afschrijving.
 • 5 jaar taxatiewaarde voor campers ouder dan 15 jaar.
 • Voorlichting over preventie en onderhoud.

Camperverzekering

De camperverzekering van SafeTrip is uniek. Want niet alleen de premie is scherp, we hebben ook interessante regelingen en voorwaarden. Combineer dat met het persoonlijke contact en specialistisch advies, dan komt u uit bij SafeTrip.
Het reizen met een camper is een bijzondere belevenis. U reist van plek naar plek en ontdekt zo de mooiste plekjes van Europa. Tijdens zo’n reis bestaat er altijd het risico dat er iets gebeurt. Dan is het wel zo prettig om te weten dat u een goede verzekering heeft. Bij SafeTrip bent u daarvoor aan het juiste adres.

Onderstaande dekking geldt voor elke polis:

 •  allrisk (WA + Casco)
 • inclusief pechhulp, repatriëring en vervangend vervoer
 • inboedel meeverzekerd tot € 5.000,-
 • onbeperkt kilometers
 • geen eigen risico bij reparatie door een aangesloten bedrijf
 • geen eigen risico bij ruitvervanging
 • geen terugval no claim bij vandalisme schade

De verzekering van SafeTrip is exclusief verhuur.

De polis van SafeTrip is uniek door de regelingen die wij aanbieden. U vindt bij ons geen standaard camperverzekering. De verzekering is speciaal ontwikkeld voor de camperaar. Welke regeling voor u van toepassing is, is afhankelijk van de camper die u koopt. Hieronder leest u meer over de mogelijkheden.

VOORWAARDEN CAMPERVERZEKERING


Koopt u een nieuwe camper?

7 jaar nieuwwaarde
Koopt u een nieuwe camper en bent u de allereerste eigenaar? Dan krijgt u bij SafeTrip 7 jaar 100% nieuwwaarde uitgekeerd. Na deze periode van 7 jaar volgt nog 3 jaar een vaste afschrijving. Gaat uw camper in de eerste 7 jaar total loss dan betalen wij dus nieuwwaarde uit. Een unieke regeling die u nergens anders krijgt.


Koopt u een camper van een verhuurder?

5 jaar aanschafwaarde
Koopt u een camper uit de verhuur en is de verhuurder de eerste eigenaar van de camper? Dan krijgt u bij totaalverlies 5 jaar 100% van de aanschafwaarde uitgekeerd met daarna nog 2 jaar een vaste afschrijving. Een unieke regeling dus voor jong gebruikte campers die uit de verhuur komen.


Koopt u een 2e hands camper?

3 jaar aanschafwaarde
Voor een 2e hands camper die niet uit de verhuur komt en jonger is dan 15 jaar geldt een 3 jaar 100% aanschafwaarderegeling. SafeTrip heeft deze 3 jaar verlengd met een vaste afschrijving over 2 jaar. Pas na 5 jaar gaat de uitkering bij totaalverlies over naar dagwaarde. U krijgt dan ook de keuze om de polis om te zetten naar een taxatiepolis.


15 jaar of ouder? Taxatiepolis
Voor campers die ouder zijn dan 15 jaar of die (zelf) worden ingebouwd bieden wij een taxatiepolis aan. Met deze polis stelt een onafhankelijk taxateur de waarde vast van uw camper. Voor de verzekering geldt deze waardevaststelling voor een periode van 5 jaar. Met een taxatiepolis heeft u de garantie van uitbetaling van de getaxeerde waarde bij totaalverlies en bent u dus niet afhankelijk van een expert die de dagwaarde vaststelt.

Eigen risico
Ontstaat er schade aan uw camper dan mag u uw camper laten repareren bij de reparateur van uw keuze. Het standaard eigen risico bedraagt € 150,-. Gaat u met de schade naar een aangesloten SafeTrip bedrijf, dan vervalt het eigen risico volledig. U betaalt dus nooit meer dan € 150,- eigen risico.
Bij ruitschade werken wij samen met bedrijven die zijn aangesloten bij SZA, Stichting Zelfstandige Autoglasbedrijven. Laat u een camperruit vervangen via SZA, dan vervalt het eigen risico van € 75,-.

Persoonlijk advies? neem contact op!

Of  u kunt bellen:
0523 – 620 817

Hits: 124