Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Pasta Delfin

Voor 2 personen

Ingrediënten

  • Pasta naar keuze (wij gebruikten zelf gemaakte trofie)
  • Potje pestosaus uit de winkel
  • 50 gram pijnboompitten
  • 150 gram groene boontjes
  • 150 gram aardappelen
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • Parmezaanse kaas

Bereiding

  • Neem de aardappelen, schil deze en kook ze in een pot met water en zout.
  • Breng een andere pot met water en zout aan de kook en kook hierin de gehalveerde prinsessenboontjes beetgaar.
  • Breng een pot met ruim water en zout aan de kook en kook hierin de pasta beetgaar.
  • Rooster de pijnboompitten en laat ze afkoelen.
  • Neem nu de aardappelen en snij deze in stukken.
  • Neem nu een pot waar je de pasta met een beetje van het kookvocht in doet. Hier voeg je wat lepels van de pesto toe samen met de gekookte boontjes en aardappelen.
  • Nu roer je alles door elkaar en verdeel je deze over twee borden.
  • Neem nu de parmezaanse kaas en trek schilfers over de pasta.
  • De pijnboompitten mag je nu ook over het gerecht doen.

Bezoeken: 33

Related Posts

Chef Roman

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin.

Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

 

Sociale Media

error: