Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter

Bij Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter kunt u propaan vullen vanaf 5 kg inhoud.
Voor alle benodigdheden voor gasflessen zoals slang, reduceer en slangenklemmen kunt u ook bij ons terecht.

 

 


Tankstations

Oliehandel en Tankstations Leo de Pooter heeft twee tankstations. Tankstation Drieschouwen te Axel en Bedrijvenstraat te Zaamslag. Beide stations zijn 24 uur creditcard stations u kunt er betalen met: Bank Card, Multi Tank Card, Maestro Card, Travel Card en MKB Brandstofpas..In Zaamslag vindt u ook het propaan afvulstation en de verkoop van diverse gasflessen en toebehoren. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om de ‘Pooter’ card rekeningpas aan te maken. Voor meer informatie dient u te bellen met: 0115-431475 (Bereikbaar tijdens kantooruren).

Oliehandel

 

Onze oliehandel is actief in voornamelijk Zeeuws-vlaanderen en uiteraard ook in Zeeland. Hierbij levert Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter alle motorbrandstoffen aan verscheidene groepen afnemers. Tevens leveren wij kant en klare pompinstallaties, kiwa goedgekeurde tanks en overige oliebenodigdheden. Daarnaast worden er ook gasflessen en industriële gassen van het merk Air Liquide geleverd voor zakelijke afnemers. De gasflessen die geleverd worden zijn gewone normale gasflessen en heftruck gasflessen.

Primagaz

Als officieel dealer van Primagaz bedienen wij ook heel Zeeuws-Vlaanderen met propaan. Hierbij is het mogelijk voor de particuliere en zakelijke afnemer om allerlei soorten gasflessen met propaan aan te schaffen van Primagaz.

Bijvoorbeeld de Primagaz Easy Blue Light Steel gasfles. Dit is een speciale gasfles die gemaakt is van een zeer licht materiaal. Hierdoor is dit een zeer handige gasfles voor de camping, keuken, terras, barbecue en boot aangezien het gemakkelijk kan mee worden genomen door het lichte gewicht. Deze fles is ook winterproof en is in 2 maten verkrijgbaar, in 6 KG en 9,5 KG.

Voor meer informatie en advies kunt u bij ons terecht bij het propaan afvulstation in Zaamslag.

 

Openingstijden propaan afvulstation

Propaan afvulstation , Bedrijvenstraat 13 Zaamslag

Maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur t/m 17.30 uur
Zaterdag van 09.00 uur t/m 15.00 uur.


Oliehandel & Tankstations Leo de Pooter

Bedrijvenstraat 13
Zaamslag / Zeeuws-Vlaanderen
Tel 0115-431475
info@depooter.com
https://depooter.com

Route


Hits: 540

Related Posts