Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

Nieuwe camperplaats Alblasserdam

ALBLASSERDAM – De nieuwe camperplaats nabij sportpark Souburgh in Alblasserdam is bijna klaar. Momenteel worden nog de laatste puntjes op de ‘i’ gezet. Er is plaats voor 70 campers. Dat is een stuk meer dan op de oude locatie op het Zuiderstek. Daar was plaats voor 44 campers. Camperpark Kinderdijk wordt gerund door Kees van Vuuren.

Verschrikkelijk jaar

Van Vuuren hoopt het komende jaar weer meer gasten te kunnen ontvangen. “We hebben een verschrikkelijk jaar achter de rug, met maar 25 procent van de omzet die we normaal gesproken hadden.”

Italianen

Over het algemeen komen er veel buitenlandse camperaars naar Camperpark Kinderdijk in Alblasserdam. Rond april komen de Italianen en Spanjaarden om onder meer de molens van Kinderdijk te bekijken. Eigenaar Van Vuuren heeft er goede hoop op dat de toeristenstroom komend jaar weer op gang komt, nadat de vaccinatie tegen het coronavirus van start is gegaan.

 

Voorzieningen

De nieuwe locatie is grotendeels geautomatiseerd. De camperplaats wordt voorzien van een slagboom. Gasten kunnen afrekenen, zoals dat gaat bij parkeergarages. Verder zijn er diverse voorzieningen, waarbij gebruik van gemaakt kan worden na inworp van een muntje. Zo kan men stroom aanschaffen via een betaalpaal en kan er gebruik gemaakt worden van de douches na inworp van een munt. Wifi is gratis voor de camperaars.

 

Opening

Gasten mogen maximaal zeven dagen op het camperpark blijven. Wanneer de camperplaats officieel geopend gaat worden, is nog onduidelijk. De werkzaamheden op het park zijn in ieder geval al bijna klaar. Er moet nog een stroomkabel aangelegd worden, een slagboom geplaatst worden en de wifi-palen moeten nog worden aangesloten.

 

Hits: 486

Related Posts