Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

Mini Camping Gravenkasteel

WAAR BRABANTSE GASTVRIJHEID EN GEZELLIGHEID NOG HEEL GEWOON IS.

Welkom op de website van Mini-camping Gravenkasteel.
Van 15 maart tot en met 31 oktober is onze mini-camping geopend.
Wij bieden plaats aan 24 kampeermiddelen. U vindt ons in Gastel, een dorpje in Noord-Brabant, net onder Eindhoven. Mini-camping Gravenkasteel is een SVR Camping, gelegen tussen prachtige natuurgebieden met veel heide en vennen. Met haar vele fietspaden bent u snel op vele plekken die het grensgebied heeft. Te voet naar de Leenderbossen(N-B), met de fiets naar de Achelse kluis (B) en met de auto naar Weert (L).

Er is voor iedere actieve rustzoeker genoeg te beleven.

Naast de mooie natuurgebieden heeft de mini-camping zelf een modern en goed onderhouden sanitairgebouw, van alle gemakken voorzien. De groene en ruime standplaatsen voorzien u van uw privacy en de gemoedelijke sfeer zorgt voor een comfortabele tijd bij ons op mini-camping Gravenkasteel. Kom en ontdek het zelf.

Vanaf de snelweg rijdt u weg van de drukte en ziet u in het pittoreske dorp ‘Gastel’ een vlag van de SVR wapperen bij het bord: Mini-camping Gravenkasteel. Ligt de mini-camping in deze straat? horen wij u denken… Jazeker, u bent op de plaats van bestemming.

U rijdt het pad op en al snel ziet u een prachtige groene mini-camping tevoorschijn komen. U zet de motor van uw auto of camper uit en stapt uit. Via de jeu-de-boules-baan loopt u naar het sanitairgebouw, op zoek naar een bel. Deze hangt bij de sociale ruimte van het sanitairgebouw, langs de deur. U drukt op de bel en Jack of José Langers komt u tegemoet lopen. Een korte kennismaking volgt en dan wordt er koffie gezet, zodat u zich dadelijk in kunt schrijven. Terwijl de koffie pruttelt, kunt u uw kampeermiddel alvast op de plaats zetten die u is toegewezen.

De koffie is klaar… en terwijl u het inschrijfformulier invult, wordt alles uitgelegd over het reilen en zeilen op de mini-camping. De koffie en de cake zijn op, u loopt samen een rondje op de mini-camping en u krijgt een informatiemap mee, waar u alles kunt vinden wat de mini-camping en de omgeving u te bieden hebben. Geniet, kom tot rust en ontdek wat er in de omgeving te beleven is.

Jack en José Langers heten u van harte welkom!

Informatie:

  • ruime plaatsen op SVR camping
  • direct aan fietsroutenetwerk
  • fietsverhuur
  • wifi gratis
  • bushalte 100 m
  • centrum 300 m

Adres:

Gravenkasteel 19

6028 RK, Gastel
Nederland

www.gravenkasteel.nl
camping@gravenkasteel.nl
+31495495367

NKC, SVR, ACSI (Kortingskaarten)


Prijzen:

Per kampeermiddel voor twee personen per etmaal S.V.R. leden
Inclusief water, stroom, douche, etc. € 14,50
Zonder stroom € 13,50


Niet-S.V.R. leden

Inclusief water, stroom, douche, etc. € 15,50
Zonder stroom € 14,50


Algemeen per etmaal

Elke persoon extra (tot 2 jaar gratis) € 4,00
Kampeermiddel met 1 persoon € 12,50
Kleine tent (max. 2×2 m.) voor 2 personen met fietsen € 12,00
Kleine tent, partytent, etc. extra bij uw standplaats € 0,50
Huisdieren, mits aangelijnd € 0,50
Bezoekers € 1,00
Overnachtende bezoeker € 4,50
Onbewoond kampeermiddel tijdens voor- en/of naseizoen € 5,00
Wasmachine gebruiken (vooraf melden) € 4,00
Toeristenbelasting per persoon per nacht


Reviews

4.8 van de 5

maart 2021
We hebben hier gestaan op 19-20 en 21 maart. Vriendelijk ontvangst, en alles was, zoals het moet zijn. De toegangsweg is wat aan de krappe kant maar is wel goed te doen. Alles is schoon en netjes verzorgt. voor mij een 9.5 . We komen hier zeker terug.

Frans en Tanja


okt.2020
Netjes verzorgde camping met heel vriendelijke eigenaresse met Brabantse gastvrijheid! Was nu erg rustig op 23/24 october


okt.2020
Hele mooie en goedverzorgde camping in het dorp. Aardige en behulpzame mensen, keurig sanitair. Ruime plaatsen. Toerit aan de krappe kant, maar met wat geduld goed te doen. Leuke fiets- en wandelomgeving. Top, zo hoort het, we komen nog eens terug!


sept.2020
Wat een nette plek zeer schoon sanitair en vriendelijke mensen dikke 10


 

Hits: 230

Related Posts