Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Lekkere partyclettes

Benodigdheden

Roman kocht de Boska Partyclette® ToGo Oslo en gaf deze als cadeau aan Hans. Wij vinden het alvast een machtig apparaatje dat we zeker meermaals gaan gebruiken. Altijd en overal genieten van gesmolten kaas en gegrilde groenten. In het onderstel plaats je 3 theelichtjes (waxinelichtjes) en daarop plaatsen wij het pannetje met kaas erop. Maar ook groenten kunnen of zelfs een eitje.

Ingrediënten

  • Sla
  • Tomaten
  • Broodje
  • Raclettekaas
  • Kruiden
  • Eventueel Olijven

Bereiding

  • Je neemt je onderstel van de partyclettes en je plaatst hier de waxinelichtjes op (wij namen er drie).
  • Nu neem je het pannetje en daar leg je de raclettekaas op. Wij deden hier al meteen peper en zout op. (Dit kan ook met andere kruiden zoals oregano, satékruiden, …).
  • Nu laat je deze kaas smelten.
  • Was nu de tomaten en sla.
  • Snij de tomaten en olijven in schijfjes en plaats deze op je bord met de sla.
  • Als de kaas gesmolten is laat je deze glijden over de tomaten.
  • Simpel, snel en lekker! Smakelijk.

Bezoeken: 36

Related Posts

Chef Roman

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin.

Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

 

Sociale Media

error: