Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

Lekker lunchen en dineren rondom Vessem

In en rondom Vessem zijn leuke restaurantjes en cafetaria’s te vinden. Lees snel verder voor een aantal tips!

Grand café – de Gouden Leeuw
De Gouden Leeuw ligt in Vessem en is van oudsher een brouwerij. Hier wordt gewerkt met lokale en seizoensgebonden producten. De gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken, maar met een eigen draai van de Chef.
De Gouden Leeuw beschikt niet alleen over een restaurant, ook heeft het een mooi terras en een Grand Café. De Gouden Leeuw brouwt nog steeds haar eigen bier, namelijk: Beerze Bier. Daarnaast staan er nog veel verschillende soorten speciaal bier, wijnen en borrelhapjes op het menu.

 

Restaurant Smaeckvol
De naam zegt het al, hier zijn de gerechten vol van smaeck! Dit restaurant, in een authentieke hoeve, ligt in een prachtige omgeving. In het restaurant in Vessem wordt de gemoedelijke Brabantse sfeer gecombineerd met een frisse kijk op koken. De ingrediënten die gebruikt worden, komen voor veelal van lokale bedrijven. De menukaart wordt regelmatig aangepast, met het oog op het seizoen op dat moment.

 

Cafetaria de Smickel & Cafetaria ’T Clowntje
Bij Cafetaria de Smickel in Vessem of Cafetaria ‘T Clowntje in Hoogeloon kunt u terecht voor friet en snacks of een lekkere schotel. Ook beschikken beide cafetaria’s over een mooi terras, waar u heerlijk kunt genieten van een drankje en/of eten en (hopelijk) het zonnetje!

Hits: 134

Related Posts