Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Kip met asperges en pasta pesto

Ingrediënten

  • Eieren
  • Asperges
  • Penne Pasta
  • Kippenhaasjes
  • Slamix
  • Parmigiano reggiano
  • Verso pesto in potje (uit koelvak in winkel)
  • Look
  • Ui
  • Kruiden (Oregano, Tijm, Rozemarijn, Zout, Peper)
  • extra vierge olijfolie
  • Boter om te bakken
  • Balsamico siroop

Bereiding

  • Asperges schillen en 5 min. koken. Na 5 min. van het vuur en 15 min laten rusten in het kokend water met deksel erop.
  • Ajuin en look schillen en snijden in blokjes
  • Doe de kippenhaasjes in een kom met de ajuin en look erbij. Doe hierbij de oregano, tijm, rozemarijn extra vierge olijfolie, peper en zout. Nu goed roeren met lepel. Deze plaats je een uur in de koelkast zodat de smaken zich kunnen mengen.
  • Eitjes hard koken en stukjes brokkelen
  • Pasta Penne koken tot bijtgaar (al dente)
  • Wij gaan even de pesto uit het potje nemen en voegen iets meer olijfolie aan toe. Zodat dit lopend wordt.
  • Giet pasta af (of schenk deze uit met schuimspaan in kom.
  • Dresseer het bord, eerst de slamix, kip er bovenop, balsamico saus op de kip, asperges boven de kip, hierop het gebrokkeld eitje en over het bord Parmigiano reggiano
  • Neem nu de kom met pasta penne en doer er de pesto in met extra Parmigiano reggiano. Roer goed en schenk deze apart in een kommetje voor 1 persoon.
  • Smakelijk!

Bezoeken: 17

Related Posts

Chef Roman

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin.

Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

 

Sociale Media

error: