Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

Boom Fietstechniek

Wie zijn wij

Jos en Joey Boom. Vader en zoon.

Gezamenlijk zijn we al ruim 25 jaar actief in de fietsbranche. De afgelopen 5 jaar reden we met onze mobiele werkplaatsen door heel Limburg om fietsen en E-Bikes te repareren. Hiervoor zijn we aangesloten bij het landelijk opererende FietsNED.
We verrichtten onze werkzaamheden voor zowel particulieren als voor grote en kleine organisaties.

Enkele organisaties die tot ons klantenbestand horen zijn:

  • Fietsenwinkel.nl
  • Amslod
  • ANWB
  • Aldi
  • Gamma
  • Praxis

Daarnaast verrichtten we onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan verhuurfietsen bij diverse Van der Valk hotels, de Landal vakantieparken en de Oostappen Groep vakantieparken in Limburg, Brabant, de Moezel en Belgie.

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten fietsen en aanverwante artikelen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor reparatie en onderhoud. Of het nu aan een fiets, E-bike, rollator of rolstoel betreft!

We zijn beide gespecialiseerd in E-bikes en in 2014 behaalde we beide de officiële certificering technische E-bike specialist via de Tweewieler academie Innovam.

Onder ons specialisme valt ook de E-bike accutechniek.

We beschikken over moderne en geavanceerde apparatuur om accu’s te testen. Wanneer blijkt dat uw accu aan vervanging toe is, is een nieuwe accu kopen niet altijd nodig. Indien mogelijk reviseren wij in eigen beheer uw accu tot deze weer zo goed als nieuw is! Er komen dan nieuwe, hoogwaardige cellen in uw accu.

Beter, duurzamer en vooral goedkoper dan een nieuwe accu!
We adviseren u graag hierover!


Aangepast vervoer

VAN RAAM

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen.
De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, tandems, duofietsen, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen, en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. De aangepaste fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar.

Direct door naar de populairste fietsen: Easy RiderFun2Goof OPair


Fiets ombouwen

  • Heeft u een goede fiets of een fiets die nog een tijd mee kan?
  • Wilt u graag een elektrische fiets maar u vind uw huidige fiets nog te goed om weg te doen?
  • Wilt u graag een elektrisch fiets, maar u vind de prijs te hoog of u krijgt te weinig inruilwaarde voor uw huidige fiets?

Boom Fietstechniek kan een elektrische fiets maken door uw bestaande fiets om te bouwen naar een elektrische fiets. Voor iedere fiets en voor ieder budget hebben wij een ombouwset die van u fiets een E-Bike maakt. U kunt er voor kiezen om uw gewone fiets zelf om te bouwen of u kunt bij ons terecht voor professionele ombouw van uw fiets en goede service.

Boom Fietstechniek gebruikt alleen ombouwsets van R.A.T. Holland.
Sinds 2007 levert R.A.T. Holland zeer betrouwbare complete elektrische fietsen en hoge kwaliteit ombouwsets voor fietsen, voor het ombouwen van uw gewone fiets tot een elektrische fiets, de modernste batterijen en accu’s. R.A.T – Holland loopt voorop als het gaat om ontwikkeling en ervaring met elektrische fiets systemen voor uw fiets. R.A.T. Holland staat bekend als betrouwbaar, u kunt rekenen op een hoge kwaliteit en goede service. R.A.T staat voor Reliable Advanced Technology.

Wij helpen u graag bij het adviseren en kiezen van een ombouwset naar uw wensen, die speciaal voor uw fiets gemaakt is.


Het onderhoud

Laat uw Scootmobiel of aangepaste fiets bij Boom Fietstechniek onderhouden en repareren. Wij gebruiken de originele onderdelen en weten precies wat er moet gebeuren. Het is verstandig om het onderhoud minimaal 1x per jaar te laten doen.


Accu’s of batterijen.

Een goede werking van uw scootmobiel of elektrische aangepaste fiets valt of staat met de kwaliteit van uw accu of batterij. Twijfels over uw accu’s? Wij kunnen uw accupakket testen op capaciteit. Desgewenst leveren wij u nieuwe orginele kwaliteits batterijen of een gepaste revisie accu.
Wij geven u graag goed advies over het juiste gebruik van batterijen en het laden hiervan.

www.fietsaccu-online.nl


Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom!

 

 

 

 

 

Ons Adres is:

Boom Fietstechniek
Kerkstraat 6
6065 AR Montfort

T. 0475 – 580 293
E. info@boomfietstechniek.nl
F. www.facebook.com/BoomFietstechniek
W.https://www.boomfietstechniek.nl

Openingstijden:

Maandag: GESLOTEN
Dinsdag: 9:00 – 18:00 u
Woensdag: 9:00 – 18:00 u
Donderdag: 9:00 – 18:00 u
Vrijdag: 9:00 – 18:00 u
Zaterdag: 9:00 – 16:00 u
Zondag: GESLOTEN

Hits: 292

error: