Team training op locatie!

Maar eerst mij even voorstellen…

Wolf Peppmeier is spreker, columnist, auteur en hoofdredacteur van een vakblad. Hij geeft lezingen, workshops en coachings in Nederland, België en Duitsland over o.a. imagovorming en werken met sterke kanten en kwaliteiten. Zijn Pepptalk’s staan voor inspirerende en herkenbare onderwerpen in workshops, lezingen en één-op-één gesprekken.


Even stilstaan en op adem komen en vervolgens de koers opnieuw bepalen. Het oude loslaten en het nieuwe toelaten – lijkt u dat wat?

  • Heeft u soms behoefte aan een goed gesprek over uw bedrijf en uw eigen situatie?
  • Bent u het enthousiasme van het eerste uur een beetje kwijt en is er te weinig motivatie?
  • Of is er te veel routine en bent u op zoekt naar nieuwe uitdagingen?
  • Zit u vol ideeën die u graag wilt realiseren?
  • Hebben uw medewerkers een motiverende ‘Pepptalk’ nodig en zou u de neuzen graag in dezelfde richting willen hebben?
  • Een ‘Pepptalk’ met Wolfgang Peppmeier zal in elk geval tot actie en nieuwe inzichten leiden.

Of u nu weinig of veel medewerkers hebt of u werkt geheel zonder personeel – in ieder geval heeft u soms behoefde aan advies. Van een enkel verhelderend gesprek tot en met een complete reeks seminars en regelmatige ondersteuning is alles mogelijk. 

Schrijven en spreken vanuit je hart Zijn er mensen die graag in een groep samen willen schrijven en op die manier zichzelf beter willen leren kennen? Door over jezelf en je gedachten en gevoelens te schrijven en ook te spreken kom je dichter bij jezelf.

Je kunt natuurlijk ook een vriend, vriendin of een partner meenemen.

Waar?

Overal in Nederland Ik ben van plan om vanaf september 2018 enkele schrijf- en spreekgroepen in Nederland te begeleiden. De bedoeling is dat je aan je persoonlijke ontwikkeling gaat werken door bijvoorbeeld eens per week, om de twee weken of eens per maand als groep bij elkaar komt en samen schrijft en spreekt.

Zij er mensen die interesse hebben in schrijven en spreken vanuit hun hart? Ik wil dus groepen ‘weldenkers’ oprichten die naar elkaar luisteren en die elkaar steunen in hun persoonlijke groei. Prettiger en gelukkiger leven Voor wie is die project bedoelt? Voor mensen die makkelijker met zichzelf in balans willen komen. Voor mensen die zichzelf en anderen beter willen begrijpen. Waarom zou je dat willen doen? Als je aan je persoonlijke ontwikkeling werkt, word je gelukkiger en voel je je prettiger. Je hebt ook minder angst voor je eigen succes.

Mensen die gelukkiger zijn en zich op hun gemak voelen hebben minder stress, zijn succesvoller, hebben meer zelfvertrouwen en zelfrespect. Samen groeien omdat wij samen leren, kunnen wij samen groeien en leren wij beter met onszelf en anderen te communiceren. Daardoor kunnen wij makkelijker de dagelijkse situaties naar onze hand zetten. In eerste instantie gaat het over schrijven vanuit je hart. Wie dat wil en er aan toe is kan ook oefenen met spreken vanuit het hart.

Hoeveel personen?

Vanaf 8 personen kan het al De groepen zijn niet echt geschikt voor ‘zwevers’. Wij gaan wel met onze hoofden tot in de wolken maar blijven met de poten stevig op de grond. In eerste instantie gaat het om 5 tot 10 bijeenkomsten.

Kosten?

De investering in jezelf is 15 euro p.p. per bijeenkomst. Dat is het bedrag dat ik vraag voor mijn komst op locatie en de begeleiding van de groep. Daarna kunnen de deelnemers zelf beslissen of zij als schrijf- en spreekgroep alleen verder willen gaan of dat ik er nog eens 5 tot 10 keer bij ben om de groep te begeleiden. Het zou fijn zijn als er tussen de 10 en 20 deelnemers zouden zijn maar vanaf 8 personen kunnen we al een schrijf- en spreekgroep beginnen in jouw woonplaats. De bijeenkomsten kunnen, in overleg met mij, op elke willekeurige dag overdag of ’s avonds plaats vinden. De groep bepaalt zelf hoe vaak zij samen willen komen: wekelijks, om de twee weken of eens per maand. Waar vinden de bijeenkomsten plaats? Het kan bijvoorbeeld bij een deelnemer thuis zijn of in een clubruimte.

Kijk zelf even rond bij jou in de buurt waar of bij wie het kan. Je kunt uiteraard zelf je eigen groep samenstellen. Wil je met mij overleggen bel 06-54674673 of schrijf een mail naar info@pepptalk.nl

Of kijk voor meer info op https://www.pepptalk.nl