Preloader

ook online bestellen !!!

Camperplaats Houbenhof

Wie zijn wij?

Camperplaats Houbenhof in Leveroy zal medio april 2021 de eerste campers kunnen ontvangen. De camperplaats ligt op het terrein van Zorgboerderij Houbenhof, onderdeel van Rondmeer Zorg.

We begonnen vanuit Rondmeer in 2018 samen aan het verbouwen van Houbenhof. In eerste instantie was de camperplek een droom van pap maar vooral met de gedachten: “dat komt later wel”. Met andere woorden over een paar jaar gaan we de camperplek wel maken.

Afgelopen jaar groeide het gevoel om de camperplek eerder te maken. De hele coronapandemie, het ontvangen van gasten en het uitdragen van onze gedachtengoed zorgt ervoor dat we eind 2020 toch begonnen zijn met het realiseren.

We kijken ernaar uit om Leveroy en de omgeving te laten zien aan onze gasten en willen graag een mooie combinatie maken tussen onze zorg, de recreant, lokale ondernemers, onze gedachten over hergebruik, de schoonheid en kracht van de natuur en voedsel. Op deze manier zijn we afgelopen jaren al actief op Houbenhof en willen we de locatie graag duurzaam en aantrekkelijk maken tot een maatschappelijke locatie.

Het begin van de camperplaats is gemaakt!

       

Hiervoor maken we mooie ruime standplaatsen en een sanitair gebouw.

     

Bas en de mannen gaan hun uiterste best doen om er iets moois van te maken.