Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Camperplaats Houbenhof

Wie zijn wij?

Camperplaats Houbenhof in Leveroy zal medio april 2021 de eerste campers kunnen ontvangen. De camperplaats ligt op het terrein van Zorgboerderij Houbenhof, onderdeel van Rondmeer Zorg.

We begonnen vanuit Rondmeer in 2018 samen aan het verbouwen van Houbenhof. In eerste instantie was de camperplek een droom van pap maar vooral met de gedachten: “dat komt later wel”. Met andere woorden over een paar jaar gaan we de camperplek wel maken.

Afgelopen jaar groeide het gevoel om de camperplek eerder te maken. De hele coronapandemie, het ontvangen van gasten en het uitdragen van onze gedachtengoed zorgt ervoor dat we eind 2020 toch begonnen zijn met het realiseren.

We kijken ernaar uit om Leveroy en de omgeving te laten zien aan onze gasten en willen graag een mooie combinatie maken tussen onze zorg, de recreant, lokale ondernemers, onze gedachten over hergebruik, de schoonheid en kracht van de natuur en voedsel. Op deze manier zijn we afgelopen jaren al actief op Houbenhof en willen we de locatie graag duurzaam en aantrekkelijk maken tot een maatschappelijke locatie.

Het begin van de camperplaats is gemaakt!

       

Hiervoor maken we mooie ruime standplaatsen en een sanitair gebouw.

     

Bas en de mannen gaan hun uiterste best doen om er iets moois van te maken.

       

De locatie krijgt vorm, het sanitair gebouw is bijna dicht, aangesloten en de binnenmuren zijn gebouwd.

  • Beukenbouw
  • frmtimmerwerken,
  • RK Bouwbedrijf
  • Solbet Nederland
  • Enexis Netbeheer
  • Mts. Dings
  • Multimate Heijnen Leveroy
  • Giel Ogier Elektro b.v.

en natuurlijk alle vrienden (buren) en onze deelnemers van Rondmeer zorg-Terras wat is er door iedereen al hard gewerkt!

Komende weken gaan we de buitengevels aftimmeren en binnen afwerken.

Enthousiast en trots!

       

       

       

Duimen jullie met ons mee voor goed weer?

De weergoden zitten ons niet mee de laatste weken. We hadden gehoopt op een klein wonder maar er is toch erg veel regen gevallen waardoor we de grond van de camperplaats nog niet kunnen egaliseren. Nu we niet verder kunnen met de inrichting focussen we ons op het sanitair gebouw.

Ook hier hebben we goed weer voor nodig om spoedig de vloeren te kunnen storten. Omdat we samen met onze zorgtak alles realiseren, en dit stapje voor stapje gaat, moeten we realistisch zijn waardoor we besloten hebben officieel open te gaan in mei.

Ons streven blijft om in de loop van april de eerste gasten te kunnen ontvangen. Dit zal dan niet voor 20 campers maar voor 7 campers zijn, zodat het gras op de overige plekken nog even de tijd krijgt om door te groeien.

       

       

Hier is hij dan, ons logo voor zowel de camperplaats als de zorgboerderij.
Moniek, nogmaals bedankt voor het meedenken en ontwikkelen!
Wij zijn er erg blij mee!