Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

      

Camperplaats Houbenhof (Leveroy)

Camperplaats Houbenhof (Leveroy)

WE ZIJN OPEN !!!

Eindelijk is het zover!! De vlag is gehesen, Camperplaats Houbenhof is nu echt geopend!!
Let op, voor maximaal 10 plekken! Dit om het gras nog even de tijd te geven en tevens onze service te kunnen verlenen.

3 juli is de officiële opening!!


Yeaah!!

Er wordt zo hard gewerkt dat we al voorzichtig durven te kijken naar een openingsdatum. Vrijdag 4 juni is de dag dan toch echt daar!! De eerste gasten mogen vanaf 4 juni op onze camperplaats verblijven.
Echter, waarschijnlijk is ons gras 4 juni nog niet volledig begaanbaar. Dit betekent dat we 4 juni met maximaal 10 plekken open gaan zodat we de belasting kunnen verdelen.
De officiële opening zal zaterdag 3 juli plaatsvinden. We zullen dan (aangepast aan de corona voorschriften) een gezellige opening organiseren waarbij bekenden, buurtbewoners en nieuwsgierige een kijkje mogen nemen.
Indien u interesse heeft om tussen 15:00uur en 19:00uur een bezoekje te komen brengen, kunt u zich opgeven d.m.v. een mailtje te sturen naar info@camperplaatshoubenhof.nl. Dit doen wij voor het geval er grote interesse is en we met een tijdsslot moeten gaan werken (om de corona voorschriften te blijven hanteren).

Yes! Het is bijna zo ver, wij hebben er zin in!!

Camperplaats Houbenhof biedt aan maximaal 31 campers standplaatsen. We zijn een groene camperplaats waardoor de standplaatsen van gras zijn en er veel planten aangeplant zijn. Voor natte of winter perioden hebben wij vlonders die voor de campers gelegd kunnen worden.

Huisdieren zijn van harte welkom en gratis, maar wel aangelijnd. Er is een hondenuitlaatplaats aanwezig.

U kunt bij ons niet reserveren. Mocht U zeker van een plekje willen zijn kunt U van tevoren altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen, indien mogelijk, een plek voor U vrijhouden tot maximaal 12 uur voor uw aankomst.

Overnachten met de camper kan in de vakken die nog beschikbaar zijn. Een overnachting kost 15 euro (2 personen, incl. stroom en toeristenbelasting). Bij aankomst dient u zich te melden bij de receptie, hier vind u een tablet waarop U kunt inchecken. U kunt de envelop met het bedrag in de brievenbus deponeren, of een betaallink laten sturen middels de tablet. U kunt ook altijd via een aanmeldformulier (aanwezig in de receptie) uw reservering kenbaar maken.

Als U vertrekt, dient U voor 12:00uur de camperplaats te verlaten. Wij wensen u een fijn verblijf!

Om voor alle gasten een zo prettig mogelijk verblijf te kunnen verzorgen hebben we een aantal huisregels:

 • We hanteren een verblijf van maximaal 14 nachten. Wilt U meer dan 14 nachten verblijven, neem contact met ons op.
 • Als u vertrekt dient U voor 12:00 de plaats te verlaten.
 • Huisdieren zijn gratis toegestaan, mits aangelijnd en geen ongepaste overlast.
 • Bij ongewenste geluidsoverlast kunnen wij de campergasten vanaf 21:00 verplichten alle geluidsbronnen uit te zetten. Dit in respect voor onze buurt
 • Omdat langs onze camperplaats direct de zorgboerderij gevestigd is, hebben wij een duidelijke scheiding gemaakt tussen de zorgboerderij en de camperplaats. Op de zorgboerderij bieden wij beschermd wonen aan. Wij verwachten van de campergasten dat deze situatie gerespecteerd zal worden waardoor het verboden is om de woonhuizen op de locatie te benaderen zonder toestemming.
 • De dieren op de locatie mogen alleen volgens de voorschriften gevoerd worden.
 • Er mag alleen van WIFI HOTSPOT gebruikt gemaakt worden als de voorwaarden zijn gelezen.

In onze receptie zijn verschillende fiets– en wandelroutes gratis verkrijgbaar. Dit zijn routes in de prachtige natuurgebieden rondom de camperplaats.

Sarsven en De Banen:

Sarsven en De Banen is een natuurgebied in gemeente Nederweert, gelegen ten zuidoosten van het dorp Nederweert-Eind en bevindt zich op 7.2km van Camperplaats Houbenhof. Het heeft een oppervlakte van 173 hectare en is eigendom van de stichting Het Limburgs Landschap. Het gebied bevat drie vennen: het Sarsven, De Banen en de Schoorkuilen, met daarnaast verlandingszones, bossen en graslanden. Het ven De Banen bevat een natuurlijke, voedselarme waterhuishouding. Daardoor heeft het een open karakter en is geschikt voor soorten van het oeverkruidverbond, zoals de zeer zeldzame drijvende waterweegbree. Noordelijk van De Banen werd enkele jaren geleden een met moerasbos dichtgegroeid ven hersteld met naam het hoefijzer. Het Sarsven is een voedselrijk ven met veel mattenbies en brede rietkragen.

De Schoorkuilen zijn een deels gerealiseerd, deels in aanleg verkerend natuurontwikkelingsproject dat door rijkswaterstaat wordt uitgevoerd om redenen van natuurcompensatie. Daarbij wordt een vennengebied hersteld dat bij aanleg van het Kanaal Wessem-Nederweert met vrijkomende grond werd gedempt. Het Schoorkuilenproject betreft gronden aan weerzijden van het kanaal.

Leudal:

Het Leudal is een natuurgebied gelegen tussen de dorpskernen Halen, Roggel, Neer, Nunhem en Heythuysen in gemeente Leudal. Het natuurgebied bevindt zich op 7.3km van Camperplaats Houbenhof. Het natuurgebied omvat zo’n 900ha, waarvan een groot deel (500ha) als reservaat beheerd wordt door Staatsbosbeheer. Het gebied is met name bekend vanwege zijn beekdalen.

Nationaal Park De Groote Peel:

Nationaal Park De Groote Peel bevindt zich op 14km van Camperplaats Houbenhof. Nationaal Park De Groote Peel is een natuurgebied van 14 of 15 km² in het veengebied Peel, op de grens van de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant. Het behoort sinds 1993 tot de nationale parken van Nederland en wordt beheerd door Staatsbosbeheer.

Tungelroyse Beek:

Langs Camperplaats Houbenhof stroomt de Tungelroyse beek. De beek ontspringt bij Hamont in het Belgisch Limburg en mondt bij Neer als Neerbeek uit in de maas. De beek heeft een lengte van 26km. Er lopen prachtige wandelroutes langs de beek.


Camperplaats Houbenhof
Heerbaan 4
6091 NN Leveroy
0495 782 568
Camperstandplaats voor 1 nacht (incl. 2 personen)
Prijs per nacht 15,00
Bij bezetting van meer dan 2 personen p.p.p.n. extra 2,50
Prijzen zijn incl. stroom en toeristenbelasting.
 • Huisdieren, mits aangelijnd (gratis)
 • WiFI (gratis)
 • Gebruik wasmachine 4,00
 • Douche (gratis)
 • Drinkwater (gratis)

Hits: 1047