Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

Camperplaats “Aan het Dorp”

Aan het einde van het dorp Werkhoven vindt U onze Camperplaats met een mooie LOUNGE.  De Camperplaats ligt tussen de weilanden en biedt uitzicht op de nabij gelegen Watertoren. Wij hebben 10 mooie camperplaatsen met verschillende ondergronden. Onlangs zijn de plekken verruimd. Daar zijn wij en onze gasten heel blij mee. Bij drukte: uitloop mogelijk op onze parkeerplaats.

Onze camperplaats is het hele jaar open.  U bent van harte welkom vanaf 12:00 uur of eerder. Laat dit dan telefonisch weten bij Kees  of Anneke. Vertrek dagelijks tussen 11:00 en 12:00 uur.

  • Een overnachting voor 2 personen is €17,00
  • Vanaf 1 mei betaalt u voor 3 nachten €45,00.

Dit bedrag is inclusief:

  • Elektriciteit,
  • Wifi,
  • Verwarmd sanitair
  • Toeristenbelasting.
  • Een extra persoon kost €5,00.

Betaling contant of pinnen.

De bakker en supermarkt zijn  op 200 en 500 meter afstand van onze camperplaats, prima te belopen. Er is een goede snackbar en een prima restaurant.  Restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag open. Een aanwinst voor het dorp.

Heerlijk toeven in het boerenland!

Bij ons op Camperplaats “Aan het dorp” in Werkhoven kunt u genieten van het buiten zijn. In het mooie landschap bieden wij u rust, ruimte en gemoedelijkheid. De camperplaatsen zijn verhard en goed toegankelijk. U beschikt over elektriciteit, water en wifi en u kunt gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw.

Werkhoven ligt in de Kromme Rijnstreek aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. De centrale ligging en de prachtige omgeving bieden tal van mogelijkheden!

Ontdek het rivierenlandschap met de fruitboomgaarden al fietsend, wandelend of met de camper. De vele landgoederen, indrukwekkende kastelen en schitterende natuur zijn een bezoek zeker waard. Wat dacht u van een dagje naar de stad, een avondje uit, de cultuur opsnuiven of heerlijk uit eten?

Wij Kees en Anneke, ontvangen U graag op onze camperplaats “Aan het Dorp”!

Hits: 501

Related Posts