Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Bloemkool en broccoli vergezeld van Pasta Soya-Kip Curry

Ingrediënten

  • Kipfilet
  • Bloemkool (wij gebruikten de simpele oplossing al klaar gekuist in het versschap in de supermarkt)
  • Broccoli (wij gebruikten de simpele oplossing al klaar gekuist in het versschap in de supermarkt)
  • Soyasaus
  • Kerriekruiden
  • Room (wij gebruikte de Alpro Whippingis als natuurlijk alternatief)

Bereiding

  • Snij de kipfilet in stukjes en doe deze in een kom met de soyasaus en laat deze marineren in de koelkast met een deksel of zilverpapiertje erover.
  • Stoom nu de bloemkool en broccoli
  • Bak nu de kip gaar
  • Kook de pasta al dentè
  • Neem de pan met de kip en voeg hier de room en kerriekruiden toe en laat deze op een zacht vuur verder pruttelen.
  • Roer regelmatig en goed de kerriekruiden door elkaar.
  • Laat de pasta uitlekken en doe deze bij in de pan.
  • Roer nog eens goed door en schep op een bord.
  • Smakelijk

Bezoeken: 10

Related Posts

Chef Roman

Roman is geboren op 31 augustus 1975 te Borgerhout (België), hij heeft een wedergeboorte gehad op 7 oktober 2021 met de komst van Ons Delfin.

Roman werkt bij Dive Technics BV, een groothandel actief in de onderwatersport. Hobby’s zijn muziek maken, koken, moestuin, redactie werk voor het magazine De Spirituele Wereld.

 

Sociale Media

error: