Bel Motorhomes Verhuur

WELKOM

Zoek niet verder, uw vakantie begint bij ons. In verhuur hebben wij diverse motorhomes en campervans. Kom uw motorhome of campervan bij ons ontdekken in de showroom. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

U kan bij ons ook terecht met uw eigen motorhome of campervan voor alle onderhoud en herstellingen, interieur, exterieur en mechaniek!

Of kijk verder naar alle informatie die U ook op deze website kan terugvinden.
Indien U vragen heeft, aarzel niet om ons te contacteren.
Tot binnenkort!

Wie zijn wij?

Sinds lange tijd worden we regelmatig geprikkeld door de verhalen van motorhome reizigers, meer en meer zijn we ons gaan verdiepen in wat mensen aantrekt, wat ze willen en wat hun boeit. Wij geven deze passie door aan ieder die zich aangetrokken voelt. Na het bezoek van meer dan honderd types, modellen en mogelijkheden konden wij niet anders dan onze keuze te delen met jullie. Het woongedeelte, isolatie, bescherming, geluid, matrassen en ventilatie. Kortom er is ons niets ontgaan.

Wat bieden wij U aan?

Een topreis met nieuwe motorhome geschikt voor vier personen, een sterke 170pk motor met automaat of met versnellingen. Of voor de echte trekkers de clouis Menfys Belvan 3 Max of Belvan 4. Ons grootste model bied plaats tot 7 personen, de Benimar Sport 323. Nieuwe motorhomes die het neusje van de zalm zijn, voorzien van alle luxe, zonder weerga echt uniek in de streek en ver erbuiten. U geniet van de luxe en de vrijheid als nooit tevoren. Het ideale gezinsmoment, met vrienden of knusjes met twee.

Neem gerust contact op en kom eens langs in onze showroom te Baasrode Dendermonde bij Bellinko, waar U tevens onze tweedehandswagens en oldtimers kan bewonderen.

Tijdens Uw bezoek ontvangen wij U graag in onze retro bar voor een verfrissing, een koffie en een aangename babbel.

Wij maken graag tijd voor U.

Met familiale groeten,
Familie Van Keer
Johan en Nancy
Tuur en Ellen

Contact

Stel uw vraag via "WhatsApp"