Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

24, 25 & 26 september 2021 EVENEMENTENHAL HARDENBERG

Camperliefhebbers kunnen eindelijk weer hun hart ophalen op een beurs, want na anderhalf jaar corona-pauze gaat Camperbeurs Hardenberg weer door. Deze grootste camperbeurs van Noordoost-Nederland is te bezoeken op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021 in Evenementenhal Hardenberg. Meer dan 75 exposanten verdeeld over maar liefst zes beurshallen presenteren de nieuwste én tweedehands campers, mini-campers zoals kleine buscampers, inbouw voor de camper en de mogelijkheden voor het huren van een camper. Ook allerlei camperaccessoires is hier te koop. Verder is de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips voor een onbezorgd camperplezier.

 • Bezoek meer dan 75 exposanten die je een volledig aanbod van nieuwe en gebruikte campers presenteren
 • Bereid je voor op je volgende reis en volg een presentatie in het Campertheater
 • Test je nieuwe fiets op het Fietsparcours
 • Volg een camperrijles verzorgd door Vrouw Rijdt Camper
 • Strijk neer op één van de vele terrassen en waan je op je volgende vakantiebestemming

TICKETPRIJZEN

Bestel hier je ticket(s) voor Camperbeurs op 24, 25 en 26 september in Evenementenhal Hardenberg.

 • 0 t/m 4 jaar GRATIS
 • 5 t/m 12 jaar € 4,50
 • Volwassene € 8,- 

TICKETPRIJZEN AAN DE DEUR

Tijdens de Camperbeurs op 24, 25 en 26 september in Evenementenhal Hardenberg is het ook mogelijk om een kaartje aan de deur te kopen bij de kassa –

Let op: enkel per pin te betalen!
Hiervoor gelden de volgende entreeprijzen:

 • 0 t/m 4 jaar GRATIS
 • 5 t/m 12 jaar € 4,50
 • Volwassene € 9,- 

LET OP:
Tijdens de beurs zijn honden binnen in de hallen NIET TOEGESTAAN! M.u.v. gecertificeerde hulphonden.

WELKOM op 24, 25 en 26 september in Hardenberg!

Je bent van harte welkom op 24, 25 en 26 september (10.00 – 17.00 uur) in het mooie Hardenberg voor de start van jouw volgende vakantie!

Ervaar ook weer het gevoel van vrijheid en ga mee op een inspirerende rondreis langs tal van exposanten. Staat een bezoek aan de beurs al in jouw agenda?

Openingstijden:

  • Vrijdag 24 september 2021
  • Zaterdag 25 september 2021
  • Zondag 26 september 2021
   Van 10.00 tot 17.00 uur

Adres:

Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg


6 redenen om Camperbeurs in Hardenberg te bezoeken

Staat het al in jouw agenda? Camperbeurs op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september in Evenementenhal Hardenberg. Wij kijken er samen met alle deelnemers in ieder geval enorm naar uit om jou weer als van ouds te mogen verwelkomen. En vraag je jezelf nog af, wat maakt Camperbeurs een bezoek waard voor mij? Ook dat hebben we voor jou op een rijtje gezet:

 1. Ontdek de nieuwste modellen

De verkoop van nieuwe campers bereikt recordhoogte. Steeds meer mensen kiezen er namelijk voor om te genieten van het ultieme vrijheidsgevoel op vakantie. Ook de bekende campermerken zitten niet stil en presenteren op Camperbeurs in Hardenberg hun nieuwste modellen.

 1. Tweedehands camper of camper huren

Of ben je meer op zoek naar een tweedehands camper? Dat kan natuurlijk ook. Op Camperbeurs zijn verschillende types te zien. En wat tegenwoordig ook populair is, is een camper huren. Je hebt dan geen zorgen over onderhoud, de camper is helemaal klaar voor de reis en je hebt geen groot aankoopbedrag nodig. Laat je op Camperbeurs hierover informeren.

 1. Jouw camper optimaliseren of verduurzamen

Als je al een camper hebt, is een bezoek aan Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg nog altijd meer dan de moeite waard. Er zijn meerdere deelnemers aanwezig met camper accessoires. Want eigenlijk ben je nooit uitgekocht als je gaat kamperen. Tijdens elke reis ontdek je wel weer handige gadgets om aan te schaffen. Of het nu gaat om verlichting of kachels & ventilatie of keukenspullen. En al eens aan zonnepanelen op je camper gedacht? Dat komt ook aan bod op Camperbeurs!

 1. Schuif aan in het kennistheater

Naast lekker ongedwongen rondstruinen op de beursvloer, is er ook weer een theater ingericht op Camperbeurs waar elke dag presentaties worden gegeven. Zo raak je weer helemaal op de hoogte via verschillende sprekers wat de laatste ontwikkelingen en trends zijn. Maar voor het laatste nieuws kun je ook altijd terecht bij de exposanten, zij staan net als de experts in het theater het dichts bij het vuur.

 1. Een bezoek aan de beurs, omdat het weer kán!

Waarom Camperbeurs bezoeken? Misschien wel gewoon heel simpel: omdat het weer kan! Na 1,5 jaar geen beurzen in Nederland, is het eindelijk weer toegestaan. De laatste camperbeurzen waren in 2019. Dus het wordt de hoogste tijd om weer eens lekker een dagje te struinen over een beurs en waar kan dat beter dan op Camperbeurs.

 1. Weekendje Vechtdal

Veel bezoekers kiezen er voor om hun bezoek aan Camperbeurs te combineren met een weekendje Vechtdal. Want Camperbeurs vindt plaats in Evenementenhal Hardenberg, oftewel midden in de prachtige vakantieregio het Vechtdal. Ontdek de klepperstad Hardenberg of de Hanzestad Ommen, maak een mooie wandeling langs de recreatieplas de Oldemeijer of vaar met een bootje over de Vecht. En tussendoor is er nog alle tijd voor een bezoek aan Camperbeurs.

Hits: 98

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts