Bearlock

BearLock is de uitvinder van het product /concept en is in alle opzichten de marktleider: kwalitatief als wel wat assortiment betreft.
Wij maken niet alleen voor de ‘krenten’ maar ook voor zeldzame campers ( en auto’s) op maat gemaakte Bearlocks.
Bijv. voor

  • Fiat Ducato ZFA 230 automaat ( zeer zeldzaam),
  • Fiat Ducato
  • F= CitroenC25
  • Peugeot J = voor ’94, met stuurversnelling.

Daarnaast volledig aangepaste sloten voor grote Concordes, Morello’s etc.

Wij zijn een volledig onafhankelijk familiebedrijf, waarin integriteit, bedrijfsethiek, no-nonsens en eerlijkheid zeer prominente rollen spelen;

klantgerichte optimale service en voorlichting.

Wij doen nooit en te nimmer enige concessie wat betreft kwaliteit, in welk opzicht dan ook!

In 2002 is basis gelegd voor BearLock- Nederland ( alras bleek dat we voor Benelux de registratie kregen: BearLock – Benelux), na keuringen etc werden we echt actief i/h laatste kwartaal van 2003. Daarna is het wel erg hard gegaan, niet alleen voor campers, maar ook voor ‘gewone’ auto’s en bedrijfsbusjes.

Belangrijke mijlpaal is de introductie van BearLock ‘met klapsleutel'( NRK/FK) , okt 2012 ( beurs Utrecht) >> zie introbrochure i/d bijlage.
Dit systeem wordt exclusief voor ons ( BNL) geproduceerd en is internationaal gepatenteerd.

BearLock heeft internationaal patent en -sinds medio 2016- ook Nederlands Octrooi.

Bearlock is derhalve de enige legale fabrikant. Deze patentrechten worden helaas geschonden.
Middels aankoop van de enige echte originele en dus legale BearLock ( met het berenlogo & drie sleutels) bent u echter zeker van kwaliteit, continuïteit en garantie, in lengte van jaren.
Wij werken nauw samen met div. instanties (VbV, SKG, SCM) waaronder de -neutrale- stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (st AVc) en werken continu aan verbeteringen, vernieuwingen. Daarnaast zijn we lid van BvB; Branchevereniging van Beveiligingsbedrijven. Alleen zeer hoogwaardige bedrijven, met SCM – goedkeur en onberispelijke staat van dienst, kunnen hier lid van worden. Deze vereniging is juist opgericht om niveau van beveiliging hoog te houden en om ‘charlatans’ uit te sluiten.

Kampeerauto’s

Helaas vormen kampeerauto’s steeds vaker een zeer dankbare prooi voor dieven, mede vanwege de relatief hoge waarde. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in buitenland rijdende (Nederlandse) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar… vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Dieven hebben het niet alleen voorzien op uw kampeerauto op zichzelf, maar vooral ook op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). Men kan in illegale fabriekjes, veelal in Midden – en Oost-Europa, relatief gemakkelijk uw camper transformeren tot een heuse  “vrachtwagen”. Door de vergaande uitbreiding van de EU  zal autocriminaliteit significant gaan toenemen. Onze contacten met deskundigen op dit gebied geven duidelijke aanwijzingen in die richting!

Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk afdoende te beschermen. De complexiteit van de elektronische voorziening in de (moderne) kampeerauto  werkt steeds vaker(vervelende) storingen in de hand. Tevens is het zo dat in sommige vakantielanden de zenderfrequentie van het  in/uitschakelen van de protectiesystemen overeenkomt met die van  overheidsdienst(en). Met alle ongemakken! In-/uitschakelen is dan niet mogelijk!

https://www.bearlock.nl

Juist door de grote gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel & handig) is BearLock consequent, dus effectief, in uw kampeerauto te gebruiken.
Dit zonder enige “bemoeienis” met welk ander systeem dan ook; puur mechanisch, op zichzelf staand en betrouwbaar.
Verscheidene grote verzekeraars prefereren BearLock dan ook i.p.v. de gebruikelijke systemen.  In vele gevallen wordt BearLock zelf verplicht gesteld. De eigenaren van reeds met BearLock uitgeruste kampeerauto’s zijn –zonder uitzondering-  zeer content. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper (en zorgen-en onderhoudvrij!) is dan de andere systemen. Niet alleen vanwege  advies en/of verplichting door de verzekeraar, maar primair voor zichzelf besluiten vele bezitters van kampeerauto’s tot aanschaf en inbouw van BearLock!

De schade die u oploopt bij diefstal van uw campers is nooit te dekken door welke optimale polis dan ook. Uit ervaring weten wij dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische uitwerking heeft. (Ook al heeft u een goede brandverzekering, dan zult u er toch ook alles aan doen om te voorkomen dat uw huis in de brand vliegt?) “Met BearLock blijft de kampeerauto op zijn plek en dat is wel zo plezierig..” Vooral (ook) voor de eigenaar !

BearLock fabriceert voorvrijwel alle voorkomende kampeerauto’s een passend slot.  Niet alleen voor de meest recente modellen, zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen.  Ook voor VW T3 , MB “Düsseldorfer” (508/609) etc. kunnen we een BearLock leveren.

Waarbij we de nog zeer populaire Ducato F/ C 25/ J 5, met stuurversnelling (tot ’94) niet vergeten zijn. Voor de meeste moderne campers is een BearLock “Gentlelock” leverbaar, met ingebouwde pin. Echter, niet altijd maakt de (auto-)techniek dit mogelijk. In alle gevallen zal BearLock kiezen voor de beste oplossing, zonder enige concessie te doen aan veiligheid en effectiviteit.